reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Witajcie i ja sie do was chcialam przylaczyc.Od dnia mamy zobaczylam 2 kreski na tescie.Ciaza calkowicie nie planowana i niespodziewana.

Ostatnia edycja:
Witam z rana Ja wczoraj jak wyszłam z domu rano to wróciłam o 23. Byłam u lekarza. Zrobiła jednak usg chociaż nie chciałam, tak by sprawdzić czy ciąża dobrze usytuowana. Jest ok:-) Dostałam hormony (niestety bardzo drogie) i aspirynę, skierowanie na badanie krwi. Dostałam również zwolnienie z nocek - w końcu. w Irlandii praca w nocy nie jest zabroniona póki co dla ciężarnych. Idę na pobranie krwi zaraz. Miłego dzionka:-) Według gin ciąża starsza o 5 dni:-)

Widze ze wiekszosc juz po wizycie u gian. No to chyba tylko ja tak zwlekam. Ale czekam z tym usg bo nie ma sensu tak wczesnie, bo jak serduszko tak wczenie nie bedzie bic to pozniej trzeba znowu robic, a po co tyle razy naswietlac.
Na razie sie czuje oki. Zjadlam obiad wtrynilam lody i jest spoko. Tylko spioch mnie lapie ogromny.

dorota lez jak najwiecej z nogami u gory, podkladaj sobie wielka poduche i powinno pomoc ;-)

Dzieki postaram sie lezec .Nie wiem czy z nogami w gorze ale postaram sie.Ciezko jest lezec jak trzeba sie zajac malym dzieckiem . JEZYNKA a w jakim celu dostalam hormon?Jak sie tabletki nazywaja?Duphaston moze? AKUNIA ponoc usg nie szkodz fasolce :-). Ja juz u kolezanki.Zamiezam sie oszczedzac :-).Milego dnia .

Dziewczęta, z wielką radością do Was dołączam. Po sześciu pozytywnych testach i wyniku beta powyżej 4200, zaczęłam wierzyć w swoje szczęście. Życzę nam wszystkim, żeby nasza ciąże przebiegały zdrowo, spokojnie i z wielką radością dla nas Mam i dla naszych cudownych Mężczyzn :-):-)

reklama
Dorota
Wiem ze nie szkodzi naszemu malenstwu. Ponoc. Bo ja osobiscie uwazam ze przeswietlanie non stop nie jest czyms normalnym. Zreszta lekarz do ktorego teraz chodze (zmienilam na innego, u wczesniejszego usg co miesiac) na razie mowil jak dzwonilam o zwyklym badaniu. No i pewnie pozniej usg. za jakis czas.

Spac mi sie chce jak diabli a tu sie nie da bo budowa (wiertarki, pily, mlotki itp) za oknem slysze. Totalny kolowrotek. Budowa naszego domku w toku, ja w ciazy. ale sie ciesze zeby bylo oki.
Ja na razie nie czuje poza sennoscia nic szczegolnego no czasami mam takie napuchniete podbrzusze.

Do góry