reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Sowinka

Mamusia Zółwików :o)
Miasto
Gliwice/Pilchowice
Kochane już niedługo pojawią się pierwsze przyszłe Mamusie Lutowe 2011:happy::happy::happy:

Nawet nie wiecie jak ten czas szybko zleci i już będziecie tuliły swoje Maleństwa:-D:-D:-D

Czekam na pierwszą Lutową fasolkę:-):-):-)

Pozdrawiam:-D:-D:-D

Mamusia Lutowa 2010:happy::happy::happy:

reklama
i ja czekam na pierwsze mamusie Lutowe 2011!:-D i życzę spokojnych 9 miesięcy!:-D cieszczie się każdą chwilą, czas tak szybko leci... niedawno sama robiłam teścik i widziałam dwie cudowne kreseczki... A teraz tule najcudowniejszego Aniołka...

Pozdrawiam ,
lutowa mamusia 2010

Wszystkiego dobrego dla Was lutówki. Oby wasze ciąze były zdrowe, szczęsliwe i zakończyły sie sukcesem :)

Witam;) no to chyba ja jestem pierwszą przyszłą lutową mamuśką ;) 23maja zobaczyłam dwie czerwone kreseczki na teście;) Pozdrawiam

reklama
Karolinko gratulacje wielkie! I spokojnej ciąży życzę!
Super, to teraz czekamy aż tych lutówek zbierze się więcej :)
Będę tu zaglądać z sentymentu... ehh rok temu też były dwie kreseczki, później wizyta i usg... a teraz? Teraz cudo zasypia w łóżeczku :)

Całuję wszystkie przyszłe Lutowe Mamusie!

Mamusia Lutowa 2010 :)

ps. chyba wszystkie "stare" lutówki będą tu stałymi gośćmi ;)

Do góry