reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

witam;) no to chyba ja jestem pierwszą przyszłą lutową mamuśką ;) 23maja zobaczyłam dwie czerwone kreseczki na teście;) pozdrawiam

witam!
Piękny dzień na dwie czerwone kreseczki 26 maja, dzień matki :)
po sześciu miesiącach starań dołączam do was mamuśki :)
jestem w trzecim tygodniu. Termin - luty :)
pozdrawiam!!!

gratuluję i życzę spokojnej ciąży:)

reklama
Karolina, Ania - gratulacje serdeczne :-D No i oczywiście spokojnych 9 miesięcy :-)
I to w jakim fajnym dniu się dowiedziałyście ;-) Świętujecie dzisiaj już Dzień Matki?

Lutowa Mama 2010

Nie Świętuję żeby nie zapeszyć ;p Niby wynik testu pozytywny, ale wierzyć się nie chce ;)
Dzięki wszystkim !

Kobietki, gratulacje:))) Wszystkiego najlepszego na te najbliższe miesiące, zdrówka przede wszystkim!

no proszę... już rok minął odkąd ja byłam Lutówką 2010 :))) ach jak miło się wspomina :))) ja się dowiedziałam o ciąży 06.06.2009...
trzymam mocno kciuki za wszystkie mamuśki, które dopiero teraz zaczną się schodzić tutaj... niech Wasze ciąże przebiegają prawidłowo i zdrowo aż do lutego 2011 kiedy urodzą się śliczne zdrowe dzieciaczki :tak:
życzę Wam także, żebyście poznały tutaj tak fantastyczne i kochane dziewczyny jak ja rok temu na Luty 2010... stworzyłyśmy naprawdę niezłą ekipkę :tak:
powodzenia!!

Witam;) no to chyba ja jestem pierwszą przyszłą lutową mamuśką ;) 23maja zobaczyłam dwie czerwone kreseczki na teście;) Pozdrawiam
Witam!
Piękny dzień na dwie czerwone kreseczki 26 maja, Dzień Matki :)
po sześciu miesiącach starań dołączam do was Mamuśki :)
Jestem w trzecim tygodniu. termin - LUTY :)
Pozdrawiam!!!

Karolina i Aniaprzemka serdecznie gratuluję dwóch czerwonych kreseczek na testach:happy2::happy2::happy2: zobaczycie szybciutko minie i niebawem będziecie tulić swoje Kruszynki:-D:-D:-D ja zobaczyłam II kreseczki 16 czerwca 2009r.:-):-):-)

reklama
Witam;) no to chyba ja jestem pierwszą przyszłą lutową mamuśką ;) 23maja zobaczyłam dwie czerwone kreseczki na teście;) Pozdrawiam

Witam!
Piękny dzień na dwie czerwone kreseczki 26 maja, Dzień Matki :)
po sześciu miesiącach starań dołączam do was Mamuśki :)
Jestem w trzecim tygodniu. termin - LUTY :)
Pozdrawiam!!!

i ja dzis zobaczylam drugą blada kreskę, ale nie jestem pewna w 100% musze powtorzyc test :)

dziewczyny

spokojnych 9 miesięcy :)
- sierpniówka 2010 :)

Do góry