reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

No u mnie też mężulek czeka ze zniecierpliwieniem na poród aby mógł "odpocząć" na urlopie hehe. Jutro jadę na ostatnie KTG, bo jak do wtorku nie urodzę to już niestety w szpitalu będę leżała buu. Więc chciałabym jednak urodzić w weekend. Idę poskakać na piłce,a potem gorąca kąpiel...a wieczorem zaciągnę mojego Zbyszka na "małe co nieco" ;-)
Miłego wieczoru Dziewczyny!

reklama
Ha ha:-) Tak myślałam,że wszystkie nad tym pracujecie;-)
A ja grzecznie poczekam,aż synek sam się zdecyduje:tak:Jak to mówią nic na siłe;-)

Mój mały to się taki aktywny na wieczór robi,że szok.Normalnie dyscoteke sobie w brzuchu urządza:-)
Mój to już nie ma za wiele miejsca więc tylko czasem wyciągnie sobie nóżkę, aż mi się taka fajna gulka robi na brzuszku :-)... no i wieczorna czkawka to już standard :tak:

reklama
Mój też miejsca nie ma,a pewnie już ponad 4 kg waży:szok:
Tak sobie myślę,że jak 2 tyg przenoszę to do 5 kg dobije(chyba nie chce być gorszy od taty,bo Piotr ważył 5kg i 70 cm miał):baffled:

Do góry