bobomama24
Mama Izy i Martynki
U mnie nic nowego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lizzy: Ja tez tak mialam, teraz rzadziej ale tez sie zdarza. Ja to tak czuje, jakby mi ktos tam cos wbijal, albo jakby tam byl jakis kamyczek. Ciezko to opisac, ale wlasnie jakos tak :-)
Ja mialam Wam jeszcze pisac dzis, ze mi sie codziennie sni, ze rodze, albo ze juz urodzilam :-) Dzis mi sie snilo, ze mam juz swoja malenka kruszynke i ona sie do mnie smieje i ma... pelne, piekne, bielutkie uzębienie :-) Hehe...
I dla poprawy humoru zamowilam sobie dzis z Allegro kolczyki. I nic w tym nie bylo by dziwnego, oprocz ich wygladu. Zamowilam sobie kolczyki na ktorych widnieje... SERCE I ROZUM z popularnej ostatnio reklamy TP. Hahaha. Normalnie zwariowalam jak je zobaczylam i musialam je miec! Jeszcze kolezance zamowilam. Za niecale 9 zł mam radoche taka ze hej :-)
Link do moich kolczyków:
ROZUM I SERCE - Unikalne kolczyki decoupage (1447253759) - Aukcje internetowe Allegro