reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
:baffled:aaaa chyba mi rośnie jakaś buła na ustach , oby nie opryszczka..masakra... no to po humorku..
posmarowałam czosnkiem bo to naturalny antybiotyk.. oby zabił tego wirusa ...:-D

Cześć mamusie:biggrin2:

u mnie też nic nowego, nic mnie nie boli, skurczy nie ma, na poród się nie zanosi... Niestety mąż jest jednak chory, wczoraj miał ponad 38 stopni gorączki, oczywiście bierze różne lekarstwa itd. ale boję się że mu nie przejdzie. A przecież w czwartek jedziemy na porodówkę... No i może mnie zarazić a tego bym nie chciała...
Już mi przeszło przez myśl, że jeżeli mu nie przejdzie do jutra to żeby iść do mojego gina i poprosić o skierowanie do szpitala na cesarkę żeby to jak najszybciej zrobili żebym się nie pochorowała...

Kochane wstawiam Wam tulipanki na poprawe naszych humorkow w ten ponury dzien!!! Moje oko ciesza od wczoraj (przyjaciolka przyniosla ;))

Susel duzo zdrowka dla meza! dla pocieszenia powiem, ze moja mama wczoraj tez miala wysoka temperature, caly dzien w lozku i na lekach, dzis juz temperatura spadla, co prawda musi jeszcze odlezec ale da rade! A ty uwazaj i sie nie daj, pij za wczasu herbatke z cytrynka!

Załączniki

• 2011-02-06 11.36.20.jpg
    2011-02-06 11.36.20.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 31
mam pytanie
Boli mnie z prawej strony pępka jak nacisnę albo kaszlnę miałyście też tak?
Bo nie wiem czy mam dzwonić do lekarza bo ostatnio dzwonie do niego strasznie często i już chyba go troche irytuję :wściekła/y:

lizzy: Ja tez tak mialam, teraz rzadziej ale tez sie zdarza. Ja to tak czuje, jakby mi ktos tam cos wbijal, albo jakby tam byl jakis kamyczek. Ciezko to opisac, ale wlasnie jakos tak :-)
Ja mialam Wam jeszcze pisac dzis, ze mi sie codziennie sni, ze rodze, albo ze juz urodzilam :-) Dzis mi sie snilo, ze mam juz swoja malenka kruszynke i ona sie do mnie smieje i ma... pelne, piekne, bielutkie uzębienie :-) Hehe...
I dla poprawy humoru zamowilam sobie dzis z Allegro kolczyki. I nic w tym nie bylo by dziwnego, oprocz ich wygladu. Zamowilam sobie kolczyki na ktorych widnieje... SERCE I ROZUM z popularnej ostatnio reklamy TP. Hahaha. Normalnie zwariowalam jak je zobaczylam i musialam je miec! Jeszcze kolezance zamowilam. Za niecale 9 zł mam radoche taka ze hej :-)
Link do moich kolczyków:
ROZUM I SERCE - Unikalne kolczyki decoupage (1447253759) - Aukcje internetowe Allegro

lizzy: Ja tez tak mialam, teraz rzadziej ale tez sie zdarza. Ja to tak czuje, jakby mi ktos tam cos wbijal, albo jakby tam byl jakis kamyczek. Ciezko to opisac, ale wlasnie jakos tak :-)
Ja mialam Wam jeszcze pisac dzis, ze mi sie codziennie sni, ze rodze, albo ze juz urodzilam :-) Dzis mi sie snilo, ze mam juz swoja malenka kruszynke i ona sie do mnie smieje i ma... pelne, piekne, bielutkie uzębienie :-) Hehe...
I dla poprawy humoru zamowilam sobie dzis z Allegro kolczyki. I nic w tym nie bylo by dziwnego, oprocz ich wygladu. Zamowilam sobie kolczyki na ktorych widnieje... SERCE I ROZUM z popularnej ostatnio reklamy TP. Hahaha. Normalnie zwariowalam jak je zobaczylam i musialam je miec! Jeszcze kolezance zamowilam. Za niecale 9 zł mam radoche taka ze hej :-)
Link do moich kolczyków:
ROZUM I SERCE - Unikalne kolczyki decoupage (1447253759) - Aukcje internetowe Allegro

mój M ma chopla na punkcie tej reklamy , jak tylko leci w tv to ją podgłasza , i reklamy z neti . U mnie w domu netia i tp biją furorę ;-p

Hej dziewczynki

u mnie nadal nic, tylko trochę mnie kłuje czasam w kroczu, ale normalnie mogę funkcjonować, myślicie, że to może być objaw zbliżającego się porodu? wczoraj też tak miałam, ile można czekać :-p

najzabawniejsze jest to, że jeszcze parę tygodni temu lekarz kazał mi leżeć, straszył, że mogę za wcześnie urodzić...ha! ja i tak nie leżałam, bardziej słuchałam się intuicji i dobrze, tylko przestaję widzieć sens w chodzeniu do ginekologa i płacenie mu 100zł, bo za co..

Ostatnia edycja:
reklama
Witam w niedziele

U mnie spokoj i cisza-tylko czasami zakluje w pachwinie.

Idziemy z malzem na obiadek na miescie i do kosciola. W srode przylatuje moja mam wiec to moze byc nasza ostatnia niedziela sam na sam.

Mi sie wczoraj po 22 wlaczylo sprzatanie:szok: Wypucowalam cala lazienke, wszystkie listwy przypodlogowe i pozmywalam podlogi. Maz sie na mnie krzywo patrzyl ale mu wyjasnielam co to jest syndrom wicia gniazda;-)

Milej niedzieli:-)

Do góry