crazy mama
Fanka BB :)
Niestety Ewusia na mnie nie licz jesli chodzi o towarzystwo bo ja sie wlasnie klade.Zaraz 11.Milej nocki i mam nadzieje ze mimo iz zycze wszystkim kolorowych snow znajdzie sie jakis nocny marek ktory dotrzyma ci towarzystwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A z kad wiedzialas ze akurat tak sie czuje? Dokladnie tak każdy dzien wydaje sie tym a gdzy akcja nie nadchodzi tylko nerwowkaMam wrazenie dziewczynki ze wszystkie czujemy to samo, chcialybysmy zeby sie zaczelo i skonczylo, to czekanie dobija nas, frustruje, spac ciezko, kazdego dnia myslimy ze to ten dzien, a potem nic sie nie dzieje.... no i jeszcze wkolo zainteresowanie jak bysmy byly bomba zegarowa na ktora wszyscy czekaja az wybuchnie.... no coz pozostaje nam czekac, zostalo juz niewiele....
czuje się dosłownie tak samo, codziennie myśle o porodzie, wczoraj wieczorem miałam jakieś kłucia tak jakby synek się wbijał w kanał rodny i miałam wrażenie jakby zaraz mi miały wody odejść, no i zasnęłam z tą myślą, całą noc śniły mi się te odchodzące wodyMam wrazenie dziewczynki ze wszystkie czujemy to samo, chcialybysmy zeby sie zaczelo i skonczylo, to czekanie dobija nas, frustruje, spac ciezko, kazdego dnia myslimy ze to ten dzien, a potem nic sie nie dzieje.... no i jeszcze wkolo zainteresowanie jak bysmy byly bomba zegarowa na ktora wszyscy czekaja az wybuchnie.... no coz pozostaje nam czekac, zostalo juz niewiele....