reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

No wreszcie Was doczytałam :tak: Witam wszystkie kobietki
Ja niedawno sie obudziłam bo cała noc znów nie przespana i w nocy miałam silne skurcze i zmiana pozycji nie zmniejszała bólu także trochę się namordowałam:-( Dzisiaj boli mnie strasznie podbrzusze i ruszyć nogą nawet to katorga:-(
Buziaki dla Was i miłego dzionka życzę

reklama
No wreszcie Was doczytałam :tak: Witam wszystkie kobietki
Ja niedawno sie obudziłam bo cała noc znów nie przespana i w nocy miałam silne skurcze i zmiana pozycji nie zmniejszała bólu także trochę się namordowałam:-( Dzisiaj boli mnie strasznie podbrzusze i ruszyć nogą nawet to katorga:-(
Buziaki dla Was i miłego dzionka życzę

Ojj Bidulko Ty to się na prawdę namęczysz przed porodem...na 100% poród będzie dzięki temu lekki...tak coś czuję :tak:. Wypoczywaj, dużo sił i zdrówka życzę Wam;-)

Oj chciałabym żeby był lekki ale po wielkości brzucha nawet lekarz mi powiedział że duży chłop z niego będzie a mnie naprawdę zaczyna przerażać Jego wyjście na ten świat bo jak rusza mi główką w pochwie to boli nieziemsko a gdzie tu poród????

Oj chciałabym żeby był lekki ale po wielkości brzucha nawet lekarz mi powiedział że duży chłop z niego będzie a mnie naprawdę zaczyna przerażać Jego wyjście na ten świat bo jak rusza mi główką w pochwie to boli nieziemsko a gdzie tu poród????

Rutkosia, moja kumpela też rodziła dużego synka i wcale nie było tak źle. Głowa do góry, jesteś silną kobitką i na 100% dasz radę. Będziemy z Karolkiem trzymać za Was kciuki (ooo właśnie jak to pisałam to mnie kopnął ze 2 razy dla poparcia ;-) )

Nixie - moje kondolencje :-(

Karolina
, mam nadzieję, że wszystko się ułoży. W takiej sytuacji nie jest trudno o pochopnie wypowiedziane słowa, więc liczę, że wszyscy okażą zrozumienie.

dziewczyny, mam pytanie, czy wasze dzidziusie też w tych ostatnich tygodniach takie ślamazarne są? bo moja mała to rusza się jak ślimor, zdaje mi się że więcej śpi, aż czasem się boję, czy wszystko w porządku

dziewczyny, mam pytanie, czy wasze dzidziusie też w tych ostatnich tygodniach takie ślamazarne są? bo moja mała to rusza się jak ślimor, zdaje mi się że więcej śpi, aż czasem się boję, czy wszystko w porządku
Mój Karol z racji tego,że już jest spory mało się rusza ale wieczorami przypomina mi o sobie :tak:. Generalnie nie martw się, może po prostu jest bardziej leniwy ...jeszcze nie raz da Ci popalić przed porodem ;-)

Witam porannie :)

Dopiero wstalam :zawstydzona/y: Nie moge spac do 3 - 4 a potem dosypiam :angry:
Margoz moj Stasinek tez taki slamazarny, czasami nóżkę wyprostuje, albo dostanie czkawki i tyle... Bylam na ktg i wszystko w porzadku wiec widocznie za malo miejsca juz tam maja na wygibasy :)

Rutkosia weekend nalezy do Ciebie :) Zobaczysz :)

Ostatnia edycja:
Witam sie, przelecialam z mezem centrum handlowe, wskoczylam do piekarnik, apteki, miesnego, zleciala cale tesco i oczywiscie wrocilam ze skurczami... ale jak tak czytam te Twoje meki Rutkosiu to sie doluje, ze Ty Biedactwo codziennie tak maz a Roszek sie nie wybiera na swiat :( Ale moze rzeczywiscie juz niedlugo...
margoz moja mala tez ma takie leniwe dni, czasem doprosic sie o kopniaka nie da!
Widze ze gdybysmy sie tu wszystkie niespiace zebraly w nocy to niezla grupka by sie uzbierala :D

reklama
Witam piątkowo

Margoz no właśnie tak zauważyłam ostatnio u mnie też, mój synek jakiś taki spokojniejszy jest i bardziej leniwy, ale rusza się tylko już nie tak intensywnie jak wcześnie. Nawet jak leżę na boku to już tak się nie rozpycha jak wcześniej, nie wiem, może się obniżył czy coś. Ale też aż czasem się boję i czekam aż się poruszy.

Do góry