krysiaczek86
Fanka BB :)
to prawda ;p widzę to po sobie i swoim bracie hehe ;]córeczki tak naprawde są mega tatusiowe a z tego co widze synkowie to mamusiowe dzieci...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to prawda ;p widzę to po sobie i swoim bracie hehe ;]córeczki tak naprawde są mega tatusiowe a z tego co widze synkowie to mamusiowe dzieci...
maran-atha mi sie wydaje ze w dzisiejszych czasach zarowno mezczyzni i kobiety nie maja latwo nie podaje argumentow bo jest ich za duzo i tez wiem ze moze wywolac to burze ...ale jakby tak sie zastanowic to facetom tez czasem maja przechlapane
a ja nie mam w ogóle przeczucia co do płci. Lekarz powiedział, że na 100% chłopiec i chyba tak jest, bo już łobuzuje w brzuszku hehe Ale po imieniu nie mówię, tylko zdrobniale np. serduszko, bąbelku, itp., bo jakby się jednak okazało, że lekarz się pomylił to jakoś dziwnie bym się czuła... Mojej koleżance też lekarze mówili, że będzie miała na 100 % dziewczynkę, a jakiś czas temu urodziła chłopca, więc podchodzę do tego z dystansem..