reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

witajcie niedzielnie babeczki

dość dawno nas tu nie bylo, trochę się u nas ostatanio poprzestawiało w ostatanim czasie, nie wiem kiedy my skonczymy ten cholerny remont, ciągnie się za nami, jak krew w nosa

trafiłam ostatanio do szpitala z silnym zatruciem, nie wiedzieć czemu, bo na winogron nigdy nie narzekałam, a tu trzy dni pod kroplówkami leżałam i jeszcze 2 dni w domu zdychałam ( nie chciałam wracać do szpitala, masakraaaa ), bałam się o małego, ale lekarka mnie uspokoiła, w tym tygodniu ide do ginekologa na konsultacje, coby potwierdzić, że wszystko jest wsporządku faktycznie

poza tym jestem juz na L4 wiec bede miec wiecej czasu dla Was, nie nadrobie raczej 70 stron, wiec wybaczcie reszta obowiązków poremontowych i amelka wzywają

tu mam ostatni filmik z usg naszego, gdyby ktoś chciał sobie naszego synka popodglądać to z 20 tygodnia ciąży

YouTube - 20 tydzień ciąży

swoją drogą jak na nasz 23 tydzień to młody nas kopie że masakra, ja się boję, co będzie za miesiąc a propos, nadal nie mamy imienia

reklama
Kasienka będzie dobrze, teraz już musi być. Cieszę się, że dałaś znać co u Ciebie.

No i koniec weekendowania. Zaraz będę robić bigos. Biedny mąż dzielnie pojechał po składniki, bo się dziewczynom zachciało :-)

edit
Bigos zrobiony, studzi się. W całym mieszkaniu kapusta aż miło ;-)
Jeść będę jutro.

Ostatnia edycja:
Witam się dziewczyny

od jakiegoś czasu zaglądam do Was (może niektóre mnie kojarzą) ale raczej na wątki tematyczne - teraz chciałabym popisać z Wami o wszystkim i o niczym - do tej pory udzielałam się na staraczkach ale chyba juz dawno powinnam przestać noi dzisiaj właśnie przestałam bo kilka osób dostało wymowne PW ze juz czas sie pożegnać wiec ja na swojego nie czekam tylko sie od razu przegnałam :)

Wiec aby formalności stało się zadość :-D jestem Asia mam 30 lat i noszę pod sercem ( mam nadzieje) małą Patrycję :tak: reszta wyjdzie w praniu

cześć dziewuszki
dzisiaj miałam męczący sen, śniło mi się, że wywoływali u mnie poród , bo jakieś komplikacje były
aż się boję wizyty na tydzień...
plamienia ustąpiły, ale i tak muszę się oszczędzać, bo zauważyłam, że występują po wysiłku
dzidzia od samego rana aktywna aż miło, bo po kilku dniach znikomego kopania trochę się martwiłam, ale teraz uspokojona jestem
ostatnio przeczytałam że maluszki w 22 tygodniu śpią do 20 godzin na dobę, pewnie dlatego czasem mają takie długie przerwy w podkopywaniu
jsorbek, witaj i pisz częściej :)

hej dziewczynki ostatnio pisałam o moim niespokojnym czwartku okazało się ze to wszystko przez wątrobę na szczęście z córeczka wszystko Oki:)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny!
a ja od dziś mam już wolne od pracy , chce troche poodpoczywać, pospać dłużej i poleniuchować:) no i tak do końca ciąży::):-)

wiecie co ja z moim mężem przez ostatnie 3 lata widziałam się non stop przez 24h na dobę, ponieważ razem też pracowaliśmy, może trudno w to uwierzyć ale nie mieliśmy siebie dość, to będzie nasza pierwsza taka rozłąka, więc czekam na Niego już z utęsknieniem dziś wieczorem:-D

jsorbek witamy Cie i pisz co tam u Ciebie:-)

Witajcie Dziewczynki w poniedziałkowy poranek, niestety noc miałam kiepską, jak juz wczoraj pisałam boli mnie reka i tak co godzine budzilam sie i pulsowało jeszcze bardziej :( nie mam pojecia jak sobie z tym radzic, wiec jak ktoras sie z tym zetknela to prosze o rade, poza tym jak juz pisalam bierzemy sie za pokoj malej wiec do dziela ;) postaram sie pochwalic efektem koncowym chociaz nie wiem kiedy to nastapi :) buzka

Hej dziewczyny,
Ja juz jestem na angielskiej ziemi-niestety. Po 4 tygodniach urlopu w Polsce ciezko sie wracalo a szczegolnie do pracy. Dzis mam USG polowkowe w Anglii bo w Polsce juz mialam i wszystko jest ok wiec dzis ide spokojna tylko potwierdzic ze moja corcia rosnie zdrowo. Poza tym duzo sie dzialo,ruszylismy z budowa domu i mamy juz piekne fundamenty-reszta na wiosne.

reklama
czesc dziewczyny :))

Piękna pogoda u mnie i to chyba ostatnie takie dni. Wybieram się z mamą do miasta. W sobotę kupiłam materiał na płaszczyk i mamuśka będzie mi szyła, ale myśle już o kozakach, zeszłoroczne są na wysokim obcasie więc na pewno nie będe ich nosić. Na allegro zamówiłam sobie legginsy ocieplane i ciązowe więc brzuszek też przykryją, czekam aż przyjdą, dam wam znać czy warto. Przygotowuję się na zime pełną parą :) hehe
Życzę miłego dnia :)))

Do góry