reklama
P
pysia_23
Gość
Gratulacje dla mam lutówek 2011r.
Oby czas do rozwiązania minął wam radośnie i szybko a wasze maluszki urodziły się zdrowe.
Najważniejsze abyście w dwupaku lub trzypaku wytrzymały jak najdłużej.
Czas zleci wam szybciutko.
Ja pamiętam jak na początku stycznia robiłam 1 test 13 stycznia 2 a teraz już jestem bliżej jak dalej do spotkania z moją córeczką.
Pozdrawiam serdecznie
WRZEŚNIÓWKA 2003
LISTOPADÓWKA 2005
WRZEŚNIÓWKA 2010
Oby czas do rozwiązania minął wam radośnie i szybko a wasze maluszki urodziły się zdrowe.
Najważniejsze abyście w dwupaku lub trzypaku wytrzymały jak najdłużej.
Czas zleci wam szybciutko.
Ja pamiętam jak na początku stycznia robiłam 1 test 13 stycznia 2 a teraz już jestem bliżej jak dalej do spotkania z moją córeczką.
Pozdrawiam serdecznie
WRZEŚNIÓWKA 2003
LISTOPADÓWKA 2005
WRZEŚNIÓWKA 2010
kaasiorek84
Fanka BB :)
heja kochane..hehe rzeczywiście lutówki 2010 będą wspierać lutówki 2011)))życzę zdrówka, szczęścia, spokojnej i pełnej radości ciąży)))) i jak najmniej troliii buziaki kochane
Witam wszystkie przyszłe mamy
To i ja mogę nie śmiało się pochwalić,24 maja zobaczyłam piękny wynik beta hcg a następnie dwie kreseczki na teście.Kolejna beta potwierdziła że pod moim serduszkiem rośnie upragniona i długo wyczekiwana istotka.
Pierwszą wizytę i usg mam 8 czerwca.
To i ja mogę nie śmiało się pochwalić,24 maja zobaczyłam piękny wynik beta hcg a następnie dwie kreseczki na teście.Kolejna beta potwierdziła że pod moim serduszkiem rośnie upragniona i długo wyczekiwana istotka.
Pierwszą wizytę i usg mam 8 czerwca.
monikasia
Kobietki, gratuluje serdecznie i zycze spokojnej ciazy:*
kaasiorek84
jej ale wam zazdroszczę..jeszcze niedawno pisałyśmy sobie z dziewczynami, że już nie możemy się doczekać maleństw...cieszyłysmy sie każdym kopniakiem itp. a już 3 miesiące mają nasze pociechy....miło wspominam okres ciąży..pod koniec byłam zmęczona fizycznie, ale teraz jak was podczytuję to chetnie poczułabym na nowo to samo))))
A
aniaprzemka
Gość
adddaaa, karola gratuluję z całego serca i witam w naszym powiększającym się gronie Lutówek :-)
Ja mam wizytę u ginekologa 31 maja. Już nie mogę się doczekać co też mi lekarz powie....
Ja mam wizytę u ginekologa 31 maja. Już nie mogę się doczekać co też mi lekarz powie....
Kurcze ja się jeszcze nie ustawiłam z ginem.
W ogole ciekawe kiedy nam zrobią takie duze pod forum LUTY 2011.
Cały czas mi się snią bliżniaki, oby nie bo trójka takich maluchów to za duzo, tymbardziej przy moim pierworodnym szarlatanie
Czekamy na nowe mamy!!!!!!!!!
W ogole ciekawe kiedy nam zrobią takie duze pod forum LUTY 2011.
Cały czas mi się snią bliżniaki, oby nie bo trójka takich maluchów to za duzo, tymbardziej przy moim pierworodnym szarlatanie
Czekamy na nowe mamy!!!!!!!!!
Black_Opal
GRATULACJE dla wszystkich lutówek 2011 :-)
Karola.de OGROMNIASTE BUZIOLE!!!!
Karola.de OGROMNIASTE BUZIOLE!!!!
reklama
nasia
To i ja się nieśmiało dołączę. Zrobiłam dwa testy, więc chyba już wierzę. Wizytę u lekarza mam dopiero 15 czerwca. Trochę jeszcze muszę poczekać na potwierdzenie.
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie, mam nadzieje że się będziemy tu często "spotykać"!
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie, mam nadzieje że się będziemy tu często "spotykać"!
Podziel się: