reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

czarnula tak sobie o Tobie myśle, a nie możesz iśc prywatnie do jakiegoś ginekologa polskiego... wiadomo zapłacisz niemało, ale bedziesz wszystko wiedziała i może on coś poradzi... przecież dzidiuś jest najważniejszy i zadne pieniądze nie zrekompensują Ci straty... choć mam nadzieje, że do takowej nie dojdzie...

reklama
wlasnie dzwonilam do lekarza w londynie i mnie przymie dzis, on mowi ze w szpitalu z moczu nie mogli mi powiedziec czy moje dziecko zyje, ze to sciema byla, zaraz maz wraca i jedziemy do niego, mam nadzieje ze moje malenstwo zyje :) watpie w to ale mam jednak ta nadziej. odezwe sie wieczorem lub jutro

Witajcie dziewczyny:-)
Ja muszę iść do szkoły spisać książki dla moich dzieci i zacząć kupować,bo zbankrutuję jak będę miała wszystko na raz kupić:szok:Mam nadzieje,że zmieszcze sie w 1500zł.Masakra z ta szkołą,my to dostaliśmy 2 ksiązki i zeszyty i było dobrze,a teraz to majatek trzeba w księgarni zostawić i jeszcze im sie uczyć nie chce;-)
A tak poza tym,to czuję się w miare dobrze,brzuch dalej twardnieje,ale juz sie przyzwyczaiłam.Zapomniałam się pochwalić,ale w niedzielę czułam ruchy mojego misia i nawet Piotrek jak rękę położył to poczuł:-)Już zapomniałam jakie to cudowne uczucie:tak:
No na książki to trochę wydasz. Ja do I i III klasy sp wydałam 500zł:angry:
Tak szybko czułaś ruchy? Zresztą ja też coś czułam w 12tc w trzeciej ciąży, ale do dziś nie wiem czy to były ruchy. Uczucie identyczne ale...

wlasnie dzwonilam do lekarza w londynie i mnie przymie dzis, on mowi ze w szpitalu z moczu nie mogli mi powiedziec czy moje dziecko zyje, ze to sciema byla, zaraz maz wraca i jedziemy do niego, mam nadzieje ze moje malenstwo zyje :) watpie w to ale mam jednak ta nadziej. odezwe sie wieczorem lub jutro
Kochana trzymam kciuki. Jak wrócisz szybko daj znać co i jak.

reklama
Do góry