majuska
Fanka BB :)
mój też sie buntuje a dziś zrobił pokaz w sklepie leżenia na ziemi i wycia ja dziś naprawde mam wszystkiego dość.
dziś byłam na ostatniej wizycie u gina wizytowałam z moim dzieckiem, dostałam opiernicz że autem sama jerzdze itak: mam cisnienie skoczyło mi jak odebrałam wyniki na paciorkowca wynik dodatni wiem że to żadna tragedia ale już miałam dość i nerwy mi puściły pobeczałam się że jeszcze to świnstwo się przyplątało,na wizycie ciśnienie 160/105, zakażenie dróg moczowych następny antybiotyk bo tamten nie pomógł,no i rozczep potwierdziła,za dwadzieścia lat jej pracy jestem drugą pacjętką u której wykryła rozczep wargi.a jak bym tego miała mało to jeszcze kryzys z moim m przechodzimy na razie to najgorszy okres w moim życiu jestem szczępkiem nerwów.
my ubranka na zime mamy nic nie musze kupować bo od szwagierki wszystko dostaje na mojego łobuza,a na dzidziuśa wszystko mam po synku bo kupowałam uniwersalne ubranka chociaż już różowych ciuszków troszke kupiłam![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
dziś byłam na ostatniej wizycie u gina wizytowałam z moim dzieckiem, dostałam opiernicz że autem sama jerzdze itak: mam cisnienie skoczyło mi jak odebrałam wyniki na paciorkowca wynik dodatni wiem że to żadna tragedia ale już miałam dość i nerwy mi puściły pobeczałam się że jeszcze to świnstwo się przyplątało,na wizycie ciśnienie 160/105, zakażenie dróg moczowych następny antybiotyk bo tamten nie pomógł,no i rozczep potwierdziła,za dwadzieścia lat jej pracy jestem drugą pacjętką u której wykryła rozczep wargi.a jak bym tego miała mało to jeszcze kryzys z moim m przechodzimy na razie to najgorszy okres w moim życiu jestem szczępkiem nerwów.
my ubranka na zime mamy nic nie musze kupować bo od szwagierki wszystko dostaje na mojego łobuza,a na dzidziuśa wszystko mam po synku bo kupowałam uniwersalne ubranka chociaż już różowych ciuszków troszke kupiłam
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Ostatnia edycja: