vive
Fanka BB :)
Gosia, fajny plan też tak chcemyNam się często godziny posiłków rozjeżdżają, ale musimy nad tym popracować ;] Do tej pory podawaliśmy deserek po obiedzie, bo taki słoiczek 125g to nie bardzo wystarczał, ale czas zwiększyć porcję obiadu, a deserek na podwieczorek sobie zaserwujemy. A tak w ogóle, to dziś się dopiero zorientowałam, że np. obiadki Hipp po 5 m-cu są w słoiczkach 190g, a i w Schlecker jest promocja na soczki BoboVity - po 2,24zł są o ile się nie mylę.
A teraz tak z innej beczki - dziewczyny ile płaciłyście za chrzest i czy to się od razu przy umawianiu terminu płaci, czy np. dopiero przy odbiorze aktu chrztu?
Igorek - wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim smacznego mleczka i obiadków![]()
Sylviena-nie wiem, do której parafii należysz, bo my do tej przy Zgierskiej-płaciliśmy 150 zł, bo tyle sobie ksiądz zażyczył. A chrzest mamy w najbliższą sobotę, bez mszy, tylko sam sakrament :-)
No właśnie-tak się zastanawiałam, po co ten akt chrztu i doszłam do wniosku, że chyba nie będzie w najbliższym czasie potrzebny...