GosiaLew
Fanka BB :)
Tab taki żarcik. W sumie Kuba też ma sporo ciuchów, bo nie dość, że bo kuzynie to i ja jeszcze dokupuję czasem, bo promocja jest czy coś. Ale przynajmniej nie trzeba wstawiać pralki co 5 minut. Co kilka dni wystarczy. A prasuję, bo mały ma to azs wiec jak jest wyprasowane to mu wygodniej, chociaż zdarza się że muszę coś szybko ze sznurka ściągnąć i już nie prasuję.
Polis święta racja, jakie to ja miałam plany - niestety nie wszystko wyszło. Dziecko też miało być inne, takie co to nie wie co to płacz, wiecznie zadowolone, grzecznie leżące w wózku, samo zasypiające itp.;-)
Ale i tak mojego Kuby nie zamieniłabym za nic na świecie.
W ogóle to miałam napisać jeszcze, że Kuba dziś zwymiotował prawie cały deserek aż musiałam leżaczek czyścić, bo za bardzo wsadza palce do buzi aż do gardła. Już drugi raz tak zrobił.
Polis święta racja, jakie to ja miałam plany - niestety nie wszystko wyszło. Dziecko też miało być inne, takie co to nie wie co to płacz, wiecznie zadowolone, grzecznie leżące w wózku, samo zasypiające itp.;-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
W ogóle to miałam napisać jeszcze, że Kuba dziś zwymiotował prawie cały deserek aż musiałam leżaczek czyścić, bo za bardzo wsadza palce do buzi aż do gardła. Już drugi raz tak zrobił.