reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Witam się i ja:-)
Kacper miesiąc temu miał napady głodu,że zjadał po 240ml:szok: Teraz je po 180,do tego ok.130 ml zupki,150 bobo-fruta i deser;-)Także sporo:-D Mleko jadł dziś ostatnie o 12 i dostanie dopiero przed spaniem.

A Piotrek ostatnio stwierdził,że jakby miał milion zł na koncie,to jeszcze by 3 dzieci chciał:szok: A ja mu na to,że bym wyglądała jak "świnia",a on,że jak po piątce dzieci tak nie wyglądam,to i po ośmiu też bym nie wyglądała:tak: Dobrze,że nie ma tego miliona;-)

reklama
Agunia gratuluje optymizmu. Ja bym nie potrafila znalezc powodu dla ktorego nie chcialabym miliona zlotych:-D

benfica u nas tez potrzeby poszly w gore ze 120 na 150 ale to tylko przed spaniem.

Susel pani doktor faktycznie wredna. Trzeba bylo zapytac czy chce sie przekwalifikowac na nianie jak jej tak szkoda.

Benfica to mozemy sobie podac reke. Moj zarlok po cycuchu darl sie jeszcze wiec zrobilam butle- wypila 180 ml:szok:

jest przy tym niedobra wszystko jest bee tylko na raczki

a jeszcze cos wstapilo w nia i wlasnie ide zmieniac jej 6 pieluche z kupskiem

A Piotrek ostatnio stwierdził,że jakby miał milion zł na koncie,to jeszcze by 3 dzieci chciał:szok: A ja mu na to,że bym wyglądała jak "świnia",a on,że jak po piątce dzieci tak nie wyglądam,to i po ośmiu też bym nie wyglądała:tak: Dobrze,że nie ma tego miliona;-)

agunia - czy ty jesteś piątkową mamusią?? - czy tylko tak zaczepnie piszesz?

a tak w ogole to dziś w totka wygrywam ,więc jak sie uśmiechniesz to użyczę;) - ja też chciałabym mieć liczniejszą rodzinkę:)))

suseł- wyrodna to chyba była ta lekarka - a na pewno wredna - jak mogła!

Ostatnia edycja:
Witam się i ja:-)
Kacper miesiąc temu miał napady głodu,że zjadał po 240ml:szok: Teraz je po 180,do tego ok.130 ml zupki,150 bobo-fruta i deser;-)Także sporo:-D Mleko jadł dziś ostatnie o 12 i dostanie dopiero przed spaniem.

Masz piątkę dzieciaczków? To musisz sobie świetnie radę dawać skoro mąż by trójkę nawet chciał jeszcze! Ja czasami przy dwójce wysiadam, a marzyło mi się wcześniej trzecie... No i doszłam do wniosku, że pewnie nie dam rady z trójką. Ale wtedy Marysia nie spała mi w nocy, więc miałam doły... Może jeszcze mnie najdzie ochota. Gorzej że mojego męża raczej nie - też by najpierw miliona sobie zażyczył ;) A nawet dwa, bo jeszcze na dom...

mojemu też apetyt wzrósł, z 90 ml zaczął 120ml pić i to co równe dwie godziny.

vikiigus tak,agunia jest mamą po raz piaty:)
agunia masz niesamowitego męża:D

reklama
Do góry