reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

nasia, gratuluje pełzania, moja sie czasem odepchnie jak ma od czego i sie przesunie o kilka cm ale to jeszcze nic..
a te koszulki z napisami świetne , szczególnie napis MADE BY TATA !!
My mamy body z napisem kocham mojego tatę ,a tatuś tez ma koszulkę z napisem najlepszy tata na świecie.
A mnie nie będzie kilka dni.
Zycze udanego weekendu !!

reklama
dobry wieczor:)
My po dziesiejszej wizycie u lekarza, mala zalapala jakiegos wirusa oczywiscie nic wiecej sie nie dowiedzialam norma.. jedynie to ze mam z nia nie wychodzic na dwor haha jak bym nie wiedziala hmm , ogolnie plucka ma czyste na szczescie.... Nadula juz sobie ladnie spi tylko ze miala 3 napady kaszlu przez sen ;/ i jakos teraz [rzez to chorobsko troszke mniej je :-(
Spokojnej nocy, dobranoc

heloo

jak zwykle nie śpie,nie wiem co z tą bezsennością,już włosy pomalowałam...

Moja Zuzana pelza nawet na plecach,nogami sie odpycha i coraz łebkiem w szczebelki łożeczka.Strasznie się ślini,nie wiem czy to zęby,bo jeszcze wcześnie alenormalnie kapie na mnie:)

Ponadrabiam forum bo ostatnio na nic czasu nie mam.
Miłego dnia

Witam się i ja

Pada deszcz u nas, mam nadzieję, że trochę przestanie, bo chciałabym wyjść jednak na spacer.

My nie śpimy od 6. Młody już zrobił sobie jedną drzemkę, ale spał nie całą godzinkę tylko a potrafi tak rano to spać do 11 jeszcze.

Kuba też póki co przemieszcza się jak wskazówki od zegara, tyłeczkiem, chociaż czasem też się odpycha, ale jeszcze mu to średnio wychodzi.

Najśmieszniejsze jest ja ja sobie śpię i się budzę, patrzę na łóżeczko a tam wystają małe stópki poza łóżeczko. Normalnie muszę kiedyś zdjęcie zrobić.

Gratuluję małych sportowców :) Mój jest na etapie poruszania się za pomocą przewrotek. Przez to, że nienawidził leżeć na brzuszku, przerotki na plecy opanował baaardzo wcześnie.Za to na brzuch udało mu się może ze dwa razy. Wieczorem to muszę szukać go w łóżku, tak się wierci przed zaśnięciem.
Jędruś niedawno odkryl stópki, przez co odpuścił trochę swojemu intereskowi, bo łapał go z subtelnością łyżki koparki.

Witam,
i nas deszczowo :/

A mąż po gastroskopii (miał robioną na głupim jasiu, więc i tak siedzimy w domu, bo jest jak po kilku mocnych piwach).

Nasza póki co obraca się wokół własnej osi. W rezultacie rano w łóżeczku mogę się spodziewać, że leży w poprzek albo zupełnie odwrotnie.

witamy sie i my:-) dzis jedziemy nad morze nasze polskie czeka mnie zaraz pakowanie,ostatnio tak czesto jestesmy w drodze ze nie pakuje nas jak za pierwszym razem od tygodnia tylko juz mam taka wprawe co zabrac ze zajmuje mi to gora dwie godzinki)))))wiec znow nas czeka 800km............ale Igor swietnie znosi takie trasy,wsadzam go tylko do fotelika i juz spi,budzi sie tylko na papu i rozprostowanie kosci))))bedziemy tam z moimi rodzicami mamy dzialeczke wiec i necik jest ale nie wiem czy czas pozwoli na podczytywanie was)))))Milego dnia dziewczyny i do zobaczenia za dwa tygodnie :-*

madziadk to miłego i udanego wypoczynku życzę!
my wyjezdzamy za tydzień do NL a już od paru dni się pakujemy, ojj czeka nas dłuuuga podróż.

nocka jak zwykle cała przespana, pobudka jak co dzień czyli o 5 rano, no i u nas nadal upały na południu:/

miłego dnia!

AAA mężuś sie zmagistrowal na 5 !! ..ale mi ulżyło, teraz tez sie pakuje bo jedziemy na kilka dni do rodzinki .
Będziemy oblewać ;)
pozdrawiam!

reklama
Do góry