reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

dostałam dzisiaj przesyłkę z bobovity: słoiczek marchewki z jabłkiem, herbatka, kaszka wieloowocowa i jakaś mleczna i 2 próbki mleka bebiko, z czego niestety nie skorzystamy, ale mąż się ucieszył, bo on lubi na sucho jeść te mleka dla dzieci :)))

my też niestety nie skorzystamy jak dostaniemy, już u mnie leży próbka nan2

reklama
Witam

U nas kiepsko. Lenka od kilku dni marudzi, nie chce spac nawet na spacerach. W dodatku siostra pojechala na wakacje i pomagam mamie zajac sie siostrzenica wiec mam wiecej zajec.

Margoz moja niunia tez nie zjada wiecej niz 120 wiec to 240 co pisze na twoim opakowaniu to dla mnie jakas abstrakcja.

Zdrowka dla maluszkow bo widze ze sie jakas mala epidemia porobila.

magroz mój mąz też lubi takie mleko na sucho. ALe ma zakaz na mleko Mai:))

Maja dzisiaj wypiła 150ml mleka i jej dorobiłam 60 to tez wypiła. Chyba jej zasmakowało. Ale wydaje mi sie, że z piersi mniej pije. Ona lepiej sie przystosowuje do zmiany niz moje piersi. Czasem tak pecznieją i musze uwazac na przecieki zwłaszcza w miejscach publicznych:)) Ale jakos przejde to równiez.

Justyna ja jakies 2 tyg temu mialam takie same obawy jak ty co do ospy. Była u mnie siostrzenica i okazało sie, że wieczorem ja wysypało bo złapała ospe. Ale kilka lekarzy mi powiedziało, że jest niewielkie prawdopodobienstwo, że Maja się zarazi bo karmie ją piersią i chronią ja moje przeciwciała. Oczywiscie istnieje ryzyko zarazenia, tymbardziej, że twoje dzieci przebywają dłuzej ze sobą niz Maja z Julką ale nie denerwuj sie. Tak naprawde juz nic teraz nie mozesz zadziałać jesli chodzi o Antosia.
Ja tez cały czas oglądam Maje bo lekarka mi powiedziała, że jeżeli w ciagu 3 tyg nie bedzie objawów to raczej ja ominie.

ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH DZIECI

my już wstałyśmy o szóstej, mała teraz skacze na macie po skromnym śniadanku - dzisiaj aż!! 70 ml
mój T mleka Leny nie tknie, bo jest śmierdzace hehehe ale bebiko z chęcia wszamie :)))
chyba dzisiaj zrobię listę na wakacje, bo juz niewiele czasu zostało....

Witam
My od 7 nie śpimy, mały też szaleje na macie a ja zjadłam śniadanko. Pewnie niedługo będzie chciał spać znowu.

A w ogóle to dziś obudził się o 2 w nocy i płakał i ja go wzięłam, ale nie pamiętam tego i dostawiłam go do nie tego cycka co trzeba i tamten potem mi aż przeciekał. Obudziłam się zdziwiona, ze mam młodego przy sobie, hehe.

Witam:-)
Nocka minęła prawie spokojnie,chociaż Kacper kręcił się bo kaszlał,ale się nie zbudził,no i jeszcze śpi od wczoraj,od 20:tak: Ale widzę,że zamiast poprawy,to jest coraz gorzej:-( Na wizytę idziemy o 10.30 to zobaczymy co pani doktor wymyśli.

A tak z innej beczki,to nie mogę jakoś schudnąć...:wściekła/y: Tłumaczę sobie,że po 30 to już gorzej jest zgubić,no i 5 ciąża zakończona cesarką,to ten brzuch już też nie chce się tak szybko schować:-( No ale co zrobić,trzeba się jakoś zmobilizować i coś zacząć z tym robić;-)

hej kochane :-)

przepraszam ze sie nie odzywam ale od 5 czerwca razem z Lenkom jestesmy w DE . W polowie lipca dopiero wezme swojego laptopa jak bende w PL . tutaj nawet klawiature mam innom i oszalec idzie. juz nie moge sie doczekac zeby was dogonic w pisaniu :-p Lenka je od 180ml do 240 ml. mamy tu super tereny do spacerkow,wszendzie konie i ogolnie pelno zwierzot .waga chyba poszla troche do gory bo przy menzu znow podjadam :zawstydzona/y: ogolnie to nie wiem jak moglam bez tego wariata mojego tyle wytrzymac , w koncu mozemy cieszyc sie naszom trojkom .

buzioooolki dla was cioteczki :-)

Witam,
Podczytuję, a pisać nie bardzo mam czas. Mąż w domu, a wtedy zawsze jakoś mi czas przez palce ucieka.
Mała zapomniała jakie dźwięki wydawała wcześniej. Teraz próbuje na nowo i są to zupełnie nowe odgłosy. A najlepsze jest jak śpiewa razem z tatusiem. Mąż gra na gitarze i jej śpiewa, a ona wtedy po swojemu dośpiewuje :-)

Miłego dnia i zdrówka dla Maluchów!

reklama
Do góry