reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Witaj Jullix:-)
Byłam z Kacprem na pobraniu krwi,mówię wam jaki był dzielny,nawet nie zapłakał:szok:
Tylko wybroczyny mu się porobiły na rączce,bo tak mocno go ściskały:-( Jutro wyniki i wizyta u lekarza.

reklama
Witam :-)
Nie bylo mnie bo bylam 3 dni u kolezanki w Tarnowie. Ona ma tez mala córeczke, 6 tyg starsza od Gabi.
Wspolczuje i duzo zdrowka zycze wszystkim dzieciakom!
Moja spi teraz, chyba podroza zmeczona. Ale powiem Wam, ze wyprawa z dzieckiem naszym PKP to jakis horror jest.

Uciekam bo jutro mam dwa egzaminy na uczelni. Napisze cos wiecej wieczorem.

Buziaki

zdrówka wszystkim dzieciaczkom!

a my nie dawno wróciliśmy ze spaceru, jak zwykle gorąco, byłam z koleżanką na lodach która jest w ciąży i już zaklepała sobie mojego Szymusia na kandydata dla jej córeczki:)

witaj Jullix!

dostałam dzisiaj przesyłkę z bobovity: słoiczek marchewki z jabłkiem, herbatka, kaszka wieloowocowa i jakaś mleczna i 2 próbki mleka bebiko, z czego niestety nie skorzystamy, ale mąż się ucieszył, bo on lubi na sucho jeść te mleka dla dzieci :)))

reklama
Do góry