MYSIA88- co do ulewania to Nina też tak miała, powiedziałam o tym pediatrze i dostałyśmy taki syrop do podawania przed jedzeniem. Poza tym musi się dziecku odbić, po jedzeniu ponosić go na rękach w pionie dłużej, nie kłaść na płaskim tylko np. do leżaczka żeby było wyżej, no i najlepiej też trochę podnieść tę część łóżeczka gdzie główka by była wyżej (ok 30 stopni wyżej niż reszta ciała). Ja zaczęłam to stosować i się znacznie poprawiło. Mojej też się pocą stopki i rączki, to na pewno nie od witaminy D. My dajemy trochę więcej witaminy D bo mała ma duże ciemiączko (tak kazała pediatra).
A my byłyśmy na gimnastyce matek z niemowlakami- było super, Ninie się bardzo podobało, wcale nie płakała, dzielnie pomagała mamie w ćwiczeniach. Na pewno będziemy tam regularnie chodzić (mimo, że to wyprawa autobusem na pół dnia). teraz mój aniołek grzecznie śpi.
A my byłyśmy na gimnastyce matek z niemowlakami- było super, Ninie się bardzo podobało, wcale nie płakała, dzielnie pomagała mamie w ćwiczeniach. Na pewno będziemy tam regularnie chodzić (mimo, że to wyprawa autobusem na pół dnia). teraz mój aniołek grzecznie śpi.