reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
dz:)

lece na miasto to w drodze powrotnej wpadnę gdzisik- przypomniało mi sie ze mamy taki profesjonalny skelp z grami planszowymi właśnie - chyba to :)

zamówiłam tort od tego mojego tortowego magika - tym razem na jutrzejsze urodzinki synusia - ma być z komputerowymi akcentami- chyba , że ktos mi podpowie co zrobić takiemu dorastającemu mężczyźnie :-D ..no i mam problem z prezentem - ech - miałabyc jakis tam komputerowy gadżet, ale ostatnio przesadził z kompem i mąż stwierdził, że nie kupujemy - doradźćcie coś szybko , plissss!!!!...cholerka - jak się pisze doradzić w tym trybie:confused:, bo chyba jakis neologizm stworzyłam heheh

doradźcie... ;) tak sie mądruje, bo filologie polska skonczylam hi hi :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
mamy dzis gorszy dzien, bajzel w domu - nie lubie tak, poza tym mala pol spaceru nioslam na rekach! no i teraz nawet mi nie daje zjesc....
Beciu zazdroszcze!!! czy ktos chce wziac moje dziecko??? przydaloby mi sie popoludnie na ogarniecie wszystkiego...

Beciu zazdroszcze!!! czy ktos chce wziac moje dziecko??? przydaloby mi sie popoludnie na ogarniecie wszystkiego...
ligotka, przyznam Ci się, że ciężko mi było podjąć decyzję aby "oddać" na par godzin małego.... ale teraz wiem, że dobrze zrobiłam bo miałam trochę czasu i nie było tak źle. Lolek już jest ze mną i cały czas się do mnie uśmiecha:-)

Nio i y po spacerku :) Nadulka slicznie przespała , ale ledwo weszlysmy do domku odrazu pobudka i placz bpo glodniusia heh :)
Ja juz od 6 na nogach . Mala zawse o tej godzinie sie budzi zje i idzie dalej spac do 10 a tu szok oczy jak 5 zl i wrzask;/ zasnela po 2 godzinach , wiec stwierdzilam ze spac nie ide bo sie juz nie oplaca to zrobie obiad pranie i ogarne co trzeba.
Teraz ja troszke pobujałam w bujaczku i sobie ladnie zasypia :tak:

P.S Nadusia tez wciska sobie piastke i paluszki do buzki i bardzo sie slini hehe pewnie to oznaki zabkowania tylko kiedy to nastapi :-)

Becio u nas bylo slinienie sie piachy w buzi marudna po posmarowaniu zelem schlodzonym na zabkowanie poprawilo sie a pozniej malutka biala kropka na dziasle ktora sie powieksza.To juz zabek

reklama
W tym wieku wszystkie dzieci się ślinią i wpychają sobie ręce do buzi, więc nie u wszystkich to oznacza ząbkowanie.

Do góry