Dzień dobryy:-)
M mieliśmy w miarę spokojną noc, 3 pobudki na karmienie, przy ostatnim budzeniu był problem z brzuszkiem ale tatuś utulił i mały zasnął ufff. Rano jeszcze po jedzonku spał do 10:00 więc chyba infacol działa
.
Pogoda paskudna więc tylko werandowanie dziś.Mam nadzieję,że jutro jednak uda się wyjść na spacer.
M mieliśmy w miarę spokojną noc, 3 pobudki na karmienie, przy ostatnim budzeniu był problem z brzuszkiem ale tatuś utulił i mały zasnął ufff. Rano jeszcze po jedzonku spał do 10:00 więc chyba infacol działa
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Pogoda paskudna więc tylko werandowanie dziś.Mam nadzieję,że jutro jednak uda się wyjść na spacer.
majusia221, dużo zdrówka Wam życzę i wypoczywajcie w domku!Cześć dziewczyny, ja tylko na chwile, bo właśnie wróciliśmy ze szpitala. Dawno mnie tu nie było bo w swoim 5 tygodniowym życiu moja kruszynka leżała już 3 tygodnie w szpitalu, najpierw 3 dni po porodzie, później 8 dni, bo złapała katar i skończyło się w szpitalu na antybiotykach, a teraz znowu zaczęło się katarem a skończyło zapaleniem płuc, leżeliśmy 10 dni. Nawet nie byliśmy na spacerze ani razuMusze teraz nacieszyć się trochę domkiem no i oczywiscie Gabi, bo tęskniłam za nią cholernie! Jak troche sie ogarne to postaram sie znowu coś napisać.