reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Hej :)

Jak u Was wyglada ten tradzik? Bo u nas tez chyba jest... Jest to tylko na buzi i wyglada jak normalny tradzik ktory wystepuje wsrod mlodziezy. Po prostu takie male pryszczyki z biala "glowka". To jest tradzik? I co robicie zeby sie go pozbyc?

I jeszcze jedno? Czy Wasze dzieci maja tak, ze np. podczas przeciagania drgaja im nozki? Albo jedna?

reklama
gratuluję pierwszych świadomych uśmiechów:)cudowne:)

byłyśmy na spacerku,brrrr.Niby 7 st ale wilgotno i wietrznie,wytrzymałam tylko 1,5 h.brrr

Mamy bioderka w czwartek to może mi zważa Zu,bo ja nie mam jak.

Ligotka i tylko 1 kropelkę dajesz?
ja dawałam bezpośrednio do dziobka.

Wróciliśmy od lekarza.Kacper waży 5200,czyli przez 10 dni przybrał 700 g,bo w dniu wypisu miał 4500:-) Lekarka troche w szoku,że tak dużo,no ale trudno.Wysypka to zmiany hormonalne,także się nie przejmować i niczym nie smarować.

Ponawiam pytanie o nozki. Czy zdarza sie, ze przy przeciaganiu albo w wielkiej zlosci Waszym dzieciom drza nozki albo nozka?
Nie zauważyłam. Moja cała się wierci. Ale się przypatrzę.

Byłyśmy na spacerze. Nie za długo, bo jednak wieje. Wróciłam z łupem - kupiłam Małej kurteczkę w lumpku. I nie musiałam wypinać gondoli przy powrocie, bo pan listonosz pomógł mi z wózkiem. Jaki dobry człowiek :-D

reklama
Nie zauważyłam. Moja cała się wierci. Ale się przypatrzę.

Byłyśmy na spacerze. Nie za długo, bo jednak wieje. Wróciłam z łupem - kupiłam Małej kurteczkę w lumpku. I nie musiałam wypinać gondoli przy powrocie, bo pan listonosz pomógł mi z wózkiem. Jaki dobry człowiek :-D

Zazdroszczę kurteczki. Ja wczoraj byłam na łowach kurteczkowych, ale niestety nic nie upolowałam i kupiłam w końcu na allegro.
My, mimo wiatru, pospacerowaliśmy dziś godzinę między blokami. A wózek wtargałam sama po schodach i to z dodatkowym obciążeniem w postaci zakupów spożywczych :D

Do góry