reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Next nawet w UK nie jest taki. Przyklad 3pak pajacow w Nexcie - £15, a w TU z Saintburego - £7 do £10. Wiec roznica jest :tak: ja to tam kocham Nexta od 26grudnia kiedy o 4-5rano otwieraja i wszyyyystko jest 50% off.:-D dla niektorych to juz taka swiateczna tradycja :-D ja na 5 jeszcze nigdy nie wstalam ale mam kupele ktora byla juz o 4 pod sklepem (otwierali go o 5) a weszla dopiero przed 7ma bo tyle ludzi!!!!:szok:

reklama
Next nawet w UK nie jest taki. Przyklad 3pak pajacow w Nexcie - £15, a w TU z Saintburego - £7 do £10. Wiec roznica jest :tak: ja to tam kocham Nexta od 26grudnia kiedy o 4-5rano otwieraja i wszyyyystko jest 50% off.:-D

u nas to samo :-D Nigdy nie rozumialam ludzi, po kiego wstawac tak wczesnie i warowac pod jakims sklepem... Fakt, swietne maja ciuchy, no ale zeby takie cos... ;-)

Next nawet w UK nie jest taki. Przyklad 3pak pajacow w Nexcie - £15, a w TU z Saintburego - £7 do £10. Wiec roznica jest
:tak: ja to tam kocham Nexta od 26grudnia kiedy o 4-5rano otwieraja i wszyyyystko jest 50% off.:-D dla niektorych to juz taka swiateczna tradycja :-D ja na 5 jeszcze nigdy nie wstalam ale mam kupele ktora byla juz o 4 pod sklepem (otwierali go o 5) a weszla dopiero przed 7ma bo tyle ludzi!!!!:szok:
a jeszcze do tego korki przez pol miasta zeby dojechac :-D ja lubie styl nexta i jakosc ale o 5 nie wstane w zyciu :-D
TU tez ma fajne ciuszki i dobre jakosciowo:-)

dokladnie, ja uwazam ze jak cos mam miec to i tak to dostane :tak: ja mam wyczajonego Nexta na koncu miasta i tam niewielu ludzi (no moze nie az tylu co do centrum) przeyjezdza wiec korkow nie ma. Zreszta szczerze to nigdy nigdzie przez centrum w swieta czy tego 26go nie jechalam wiec nie wiem :-) wiecie my raczej dom czy do mamy pojechac i tyle, a nie zeby po centrum lazic :-D

a slyszalyscie ze w tym roku M&S ma miec otwarte 25go!!!:szok:

a slyszalyscie ze w tym roku M&S ma miec otwarte 25go!!!:szok:

nie slyszalam, bo ja nie bywam... :crazy::-) Ale z tego co kumpela mowila, ze tez 25, czy 26 pracuje, [jakos tak szybko po swietach, dokladnie nie pamietam] a pracuje w CH i pewnie dlatego, ze wiekszosc sklepow bedzie otwarta! Normalnie szok co oni robia. Tylko kasa i kasa :nerd: A gdzie duch swiat... Tutaj swieta to ZAKUPY [czyt prezenty]... wszystkim sie w glowach poprzewracalo... Ja tam tesknie za dziecinstwem swoim, fajnie kiedys bylo. Czulo sie...

draniu ja tez nie bywam ale maz mi mowil bo w 'branzy' siedzi i wlasnie cieszy sie ze ma sklep troche na odludziu bo bylby przymuszony do otwarcia w swiata, a to chore!! Przeciez tym ludzia co tam pracuja tez sie nalezy wolne! Ja wiem jak to pachnie i jak najdalej od handlu chce...

ceny duże - wiem ale taniej sprowadzić nie mogę niestety bo osoba która mi wysyła takie ceny narzucone są (zarobek być musi) mam dojście to się dziele z wami :) a jak macie coś tańszego to super!!
ale jakościowo super rzeczy....sama używam dla małego

reklama
asiunia jestem daleka od zdenerwowania :) heheh także spoko:D... chyba że mi się zaraz maruda obudzi wtedy nie będzie tak wesoło haha może macie jakieś wypróbowane fajne zabawki itp...które aktywizują maluszka????? mój nie chce jakoś ani na brzuszku ani do raczkowania...szukam czegoś ciekawego...skoczki są super ale nie poleca nam rehabilitantka narazie a macie coś innego?? asiunia pisałaś o jakimś fotelu cz coś takiego do wspinania itp....????????

Do góry