reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

zalezy za jaki czas planujecie drugie? Bo jak za chwile to moze zostaw, ale za jakis czas ten lezaczek juz nie bedzie kosztowal 200zl tylko 99 bo juz wyjda nowsze lepsze. No i jak Ty masz wszystko rozowe to tez tak troche lipa bo rzeczywiscie jak chlopiec bedzie to troche dziwnie. CHociaz pizamki czy body to po domu to nikt nie widzi ;-) wiec sie lepiej zastanow:-D

reklama
ja sama nie wiem.. licze, ze opchne swoj za ok 100zl, lepszy rydz niz nic, a ja nie bylam z niego zadowolona. mialam dac siostrze, ale juz jej powiedzialam, ze dam jej w prezencie jakis inny, bo ten to wg mnie badziew totalny. ale ciuszki mam cudne i jak bedzie miala chlopca to praktycznie nie bedzie musiala nic dokupic, sa sliczne i niezniszczone :-) a i tak pewnie nakupi mase!! i dostanie :-)

ale zycze jej dziewuszki, hehe :)

ja wiekszosc rzeczy po starszaku zostawilam fakt ze wtedy mnostwo dostalismy wiec czesc sie dostalo znajomym ;-) ale gdybym miala teraz kupic np wozek to ciezko by bylo...
bujaczek starszaka nie przetrzymal..teraz dostalismy nowy ale go nie lubie wiec sprzedalabym w pierwszej kolejnosci :-D
mysle ze najlepiej posprzedawac rzeczy ktore chcialoby sie zamienic na inne bo nam nie odpowiadaja :-)

UWAGA MAMUSIE!!! MAM DO SPRZEDANIA NOWE UBRANKA SUPER JAKOŚCI, KAŻDE W WIELU ROZMIARACH (9-12MS, 12-18MS, 18-23MS, 2-3LATKA, 3-4LATKA) SZCZEGÓŁY NA PRIV. ZAPRASZAM!!!

no ciuchy w pl nexta osiagaja zawrotne ceny - na allegro spojrz. ja bylam przekonana, ze to jakas Bog wie jaka marka, a jak pojechalam to sie zdziwilam - zwykly sklep odziezowy i wcale nie tak drogi jak mi sie wydawalo. zupelnie przecietne ceny.

reklama
no Klaudencja ceny masz zabójcze :-(, ja w sklepach nie bywam to cen nie znam. zdecydowanie wolę pake markowych ubrań za 200 zł:-)
ale ostatnio zauważyłam że mam sweter ( mój) z nexta. kiedys od siostry dostałam :-):-D

Do góry