reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

zastanawiam sie nad butkami dla malego...i sa emu ktore moge zlicytowac: mlody ma stopke jakies 11cm a podeszwa w tych butkach ma 13cm, w srodku oczywiscie mniej bo korzuszek itp myslicie ze beda dobre? nie za duze?

reklama
wilmek super! Ja tez chcialam emu dla MAddiego ale jak bylam z kumpela na zakupach i je chwycilam do reki to ona - przeciez to dla dziewuszek, za co sie chwytasz?:dry: nop i odpuscilam...

aenye ja wlasnie patrzylam na te skarpetko buciki w h&m i jakies dziwne mi sie wydawaly, ale mowisz ze sa spoko? Bo ja cos dla najmlodszego chce, bo on mi sie slizga w tym skoczu :nerd:

aenye, asiunia - ja mam te buciki i tez ja sciaga skubany, wytrzymale sa ale niestety sciaga....:angry: mam chyba jakiegos szpeca...
nati, mitaginko, antonina, - maly w body i rajstpach jest w domu, idac na dwot musze zalozyc spodnie, bluzke, kurtke i jakies skarpety.... bluzka juz mu sie nie podoba, przy kurtce juz jest wrzask a gdzie tu spodnie i czapka ?? zakladajac kombinezon ma ubrane tylko body na dlugi i rajstopy... na to idzie kombinezon... ten bialy jest cudowny po prostu na zamku zaklada sie go w mgnieniu oka ze maly nawet nie wiem jak co i kiedy baaa on sie nawet cieszy bo misiu go laskota... nic mi sie nie podwija w wozku i mam szczeliwe dziecko i ja nie jestem u pocona... nie mam windy nie moge nic robic w trakcie musze malego ubrac w domu w korytarzu na gotowo i siebie otwieram drzwi i mam dwor... jak dla mnie bogiem jest kto kombinezony wymyslil.... a druga sprawa jedne dzieci lubieja sie ubierac inne juz mniej, a jeszcze inne dostawaja szalu

jankesowa - no właśnie ja juz sie nie moge doczekać kiedy przydzie ten misiowy fioletowy i bede mogła tylko body i rajstopy pod to...choć jakos sobie nie moge wyobrazić ze tylko body...ciekawy jaki na długość

a wogole to jak mała sie urodziła to kupiłam na 62 taki fajowy z H&Mu i chetnie bym teraz taki kupiła ale nie ma, wcae wogóle w zadnym rozmiarze...a tamten 2 razy włożyłam moze, szkoda. Nóweczka

kurcze przymierzyłam jej ten kombi z HM na 62 2-4m-ce i wiecie ze na styk ale dobry!!!!! jednak to H&M, zawyżony na maxa jak zawsze

Ostatnia edycja:
kurde,a ja trzymać wszytsko bedę dla następnego dzidzika;) a troche kasy by się przydało na teraz;) co prawda mąż chce chłopca oczywiście, no ale kto wie...

eywa ja ci powiem ze wszystko trzymalam i teraz okazuje sie ze prawie bez sensu, bo starszy z wrzesnia i np ciuszki na 6-9 wszystkie letnie komplety, sandalki itp i nic cieplejszego,a Madi wlasnie teraz cieplejszych potrrzebuje. Jedyne co to bodziaki i pizami/pajace uzywa...
Pozatym prawda jest taka ze ta ochota kupowania czegos ''nowego'' zawsze bedzie. I zawsze bedzie sie kupowalo. Ja teraz zaluje bo wiele rzeczy moglam opchnac za wczasu a teraz niektore plesnia na strychu przeszly, chodzik za £80 po 2 uzyciach starszego poszedl w smietnik (nie przetrzymal proby czasu)... a tak bym miala cos £££ za wczasu ;-)

reklama
no niby tak,ale jak pomyślę ..za ile np taki leżaczek fp by teraz poszedł, za groszę pewnie, a nowy jednak ponad 200 zł, może będę żałować, na pewno będę, jeśli jednak chłopak się trafi, bo ciuchy na pewno nie unisex;0

Do góry