reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

Ja dla mamuś z Wrocławia polecam ascot jest to sklepo -hurtownia i jak zrobisz zakupy za 200 zł dostajesz kartę zniżkową na 5 %. Mają bardzo duży wybór, korzystne ceny i niezłe promocje i przeceny. We Wrocławiu są ich 3 sklepy sieciowe. Nie polecam Baby Maxxa bardzo się przejechałam. Drogo , mały wybór i generalnie obsługa taka se.

reklama
Marma a gdzie są te sklepy? Możesz dać namiary? Ja z Wrocka nie jestem ale bywam tam na zakupach ;-)

Tu masz kochana stronkę i wszystkie adresy.

ASKOT - dziecice centra handlowe: Wrocaw, Legnica - wzki, eczka, rowerki, ubranka, zabawki, pieluchy, kosmetyki, pociel, produkty dla dzieci

Mój ulubiony to ten na Braniborskiej. Jest tam najwięcej towaru, bardzo przestronny i fajna obsługa i najlepsze promocje ;-)
Na św. Jerzego są towary tzw. bardziej luksusowe i droższe a na Sztabowej takie w bardziej przystępnej cenie. Braniborska jest mieszanką wszystkiego. I jest największym sklepem.

Ostatnia edycja:
Ponieważ udało mi się dorwać dwie bardzo fajne aukcje na allegro, więc jestem od dziś szczęśliwą posiadaczką ;) :

- ochraniacza na całe łóżeczko
- 2 rożków/becików
- organizera na łóżeczko
- 3 prześcieradełek frotte
- 3 prześcieradełek frotte na przewijak
- 3 ręczników kąpielowych

W uniwersalnych kolorach, ale żal było nie kupić. ;)

Ponieważ udało mi się dorwać dwie bardzo fajne aukcje na allegro, więc jestem od dziś szczęśliwą posiadaczką ;) :

- ochraniacza na całe łóżeczko
- 2 rożków/becików
- organizera na łóżeczko
- 3 prześcieradełek frotte
- 3 prześcieradełek frotte na przewijak
- 3 ręczników kąpielowych

W uniwersalnych kolorach, ale żal było nie kupić. ;)

No to faktycznie imponujacy zestaw:tak:gratuluje

reklama
Do góry