reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
Oj inglesina...rewelacja, ja miałam, używałam, teraz to chyba nie będziemy mieli kasy na taki zakup. Ale jak ktoś może sobie pozwolić, to serdecznie polecam:) Super i do miasta i na wioskę i do lasu, super wprost:)

Pozwole i ja sie wtracic :-)

dlugo szukalam i wertowalam w poszukiwaniu wozka dla 2 dzieci. Jako ze moj 2 latek z zyciu nie bedzie grzecznie spacerowal przy wozku za raczke, albo grzecznie stal na tej desce dostawce to szukalam wozka dla 2. :dry: Blizniaczy odpada bo do autobusu nie wjade (u nas autobus ma tylko 1 wejscie i dosyc waskie, tak na 1 wozek), tez tandem to ciezko sie prowadzi jak duze dziecko jest z przodu po trzeba duuuuzo sily zeby podnies przod i wjechac na kraweznik....

No i zaden nie wpadl mi w oko. Kazdy ma cos co bym zmienila, a jak juz jest super to cena odstrasza zwlaszcza ze w dobym stanie wozek 3w1 mam w domu po Joshu. No i tu pewnego dnia wpadlam na to...
Buy your Revelo Buggypod Smorph 2 reviews from Kiddicare Ride On Boards | Online baby shop | Nursery Equipment

na ebay'u kupisz duzo taniej. Pasuje do kazdego wozka - nie musze tracic na kolejny nowy wozek, jak chce wjechac do autobusu to moge to poprstu zlozyc i nie martwie sie gabaratami bo wszedzie wjade, no i smorph 2 ma rozkladane oparcie takze jak Josh zasnie to moge go rozlozyc - tego w tanich tandemach dziecko z przodu nie ma.
NO i sie zdecydowalam, tylko z zakupem czekam do nowego roku.

A tu mam jeszcze drobiazgi ktore moga zainspisowac te mamy ktore szukaja rozwiazania dla starszego dziecka a nie chca wyrzucac wozka ktory maja:

Baby Dan Toddler Child Seat Ride on Pram Buggy Board on eBay (end time 16-Nov-10 15:42:09 GMT)

BNIB STROLLI RIDER - NEW IMPROVED VERSION COMFORT+ on eBay (end time 31-Oct-10 15:49:53 GMT)

Buy your Revelo Kid-Sit Grey reviews from Kiddicare Ride On Boards | Online baby shop | Nursery Equipment

Dobrze, że jest jeszcze parę miesięcy by się rozejrzeć i rozeznać :)
Ja sama nie wiem, czy nie wstrzymam się z zakupem wózka do porodu - to ważny zakup a wolałabym jednak obejrzeć dokładnie co i jak, przez internet to wszędzie same ładne obrazki, a w naturze może być różnie...
W ostateczności wyślę mężczyznę na zwiady czy zakupy ;)

No dokładnie :) Na szczęście mój małż jest taki, że sprawdzi wszytsko milion razy, czy zdają testy itp zanim kupi :) Już teraz czyta jakie foteliki najlepiej przeszły crash testy :) Ale póki co to uważam, że jeszcze na kupowanie wózków itp jeszcze za wcześnie :)

reklama
Do góry