karina1980
Fanka BB :)
Piszac o tym wozki co kupila ta klientka mialam na mysli cos takiego ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: Phil&Teds EXPLORER 2011 dla dwójki dzieci>
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja kuzynka kupila taki wozek, ze starsze dziecko stoi z tylu cos jak na deskorolce i widzialam juz kilka razy kobiety z takimi wozkami, tylko ze starsze dzieci maja ok 3 lata, 2 tp troche malo ale sa dzieci co jak maja 2 to do wozka nie chca wsiadac
Mnie się spodobał ten Roan Marita - chyba się właśnie za takim rozejrzę
Karina, ten dla dwojga to... trochę dziwny rzeczywiście. Pewnie nic lepszego nie znajdę-maluszek ma w tym wózku naprawdę ograniczoną widocznoć. Na początku to mu wszystko jedno, ale z biegiem czasu zacznie się rozglądać a co zobaczy...? plecy spcerówki:-(
Roan Marita jest świetny do prowadzenia, jedyna rzecz, która mi się nie podoba, to ten żelazny kosz pod wózkiem dlatego, zdecydowałam się przy pierwszym dziecku na Jedo Bartatinę-ma kosz z materiału. Ale to takie moje fanaberie, zwracam uwagę na duperele.