ja też myślałam żeby używać wielorazowych pieluch na zmianę z pampersami-tzn. nie wiem jak to w praktyce wyjdzie ale wymyśliłam, że w domu będziemy się starać używać wielorazowych a na wyjścia pampersów-wydaje mi sie, że dla dziecka to jednak zdecydowanie zdrowiej. nasz wózek jedo-tej firmy co bartatina tylko fyn 3ds ma naprawdę duże koła,a do tego skrętne i mogę go jedną ręką prowadzić nie mówiąc już o zawracaniu-czuję, ze będziemy z niego bardzo zadowoleniMy jeszcze nie szalejemy z zakupami,ale wózek już nam kupili moi rodzice-a moja mama zrobiła dla Melci przepiękny kocyk na drutach i drugi jeszcze kupiłaTeraz w styczniu wybieramy się z mamą na zakupy ciuszkowe o ile będę mogła,bo teraz głównie siedzę/leże w domu.tak pod koniec stycznia planujemy z mężęm pokupować trochę drobiazgów,a luty-marzec kupimy łóżeczko i te większe rzeczy.Nie chciałabym obciążać moich rodziców,bo wyliczyliśmy sobie z mężem mniej więcej pieniądze na "wyprawkę",a oni i tak nam ciągle coś kupują, ale znam ich i wiem, ze i tak jeszcze sporo rzeczy kupią dla wnusi
nie mam sprawdzonych pieluszek wielorazowych,ale gdy patrzyłam na allegro to myslałam między tymi Pieluszki wielorazowe Minkee z bambusem NOWOŚĆ (1387274624) - Aukcje internetowe Allegro a tymi PIELUSZKI WIELORAZOWE NAUGHTY BABY PIELUCHY P-Ń (1386809619) - Aukcje internetowe Allegro wizualnie wolałabym chyba te tańsze-nie wiem tylko ile ich kupić-po pierwsze nie są tanie-po drugie nie do końca wiem na ile się sprawdzą-no i zamierzam ich używać tylko w domu,więc na początek kupię kilka sztuk i potem najwyżej dokupię.
nie mam sprawdzonych pieluszek wielorazowych,ale gdy patrzyłam na allegro to myslałam między tymi Pieluszki wielorazowe Minkee z bambusem NOWOŚĆ (1387274624) - Aukcje internetowe Allegro a tymi PIELUSZKI WIELORAZOWE NAUGHTY BABY PIELUCHY P-Ń (1386809619) - Aukcje internetowe Allegro wizualnie wolałabym chyba te tańsze-nie wiem tylko ile ich kupić-po pierwsze nie są tanie-po drugie nie do końca wiem na ile się sprawdzą-no i zamierzam ich używać tylko w domu,więc na początek kupię kilka sztuk i potem najwyżej dokupię.