reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
madziarkas - też jadę w starym drewnianym po Sebie tylko wymieniłam tapicerkę. Jest ok. mam też po młodym 2 spacerówki ale kupię nową na wiosnę - stary będzie strzelał ale co tam
oooooo musze zobaczyć czy da się jakoś odnowić to krzesełko, nawet jeszcze go z kartonu nie wyciągłam i nie wiem w sumie w jakim stanie jest

Aaaaa i na strychu mam jeszcze krzesełko (też drewniane) w którym ja wcinałam pierwsze obiadki :-) mój tato już wymyślił jak je pomaluje na wesoło i będą wnusia na obiadki porywać :-)

hehe, ale sie watek ozywil! no wreszcie!

eywa
, super zakupy!!! czyli jednak nie zdecydowalas sie na krzeselko fishera :-) ale bardzo ladne! ktory kolor wybralas? i fotelika?

aneczka
- super nakolanniki :-)

asiunia
-JA TEZ CHCE!!!!!!!!!!!!!! no nie, sa boskie! zaraz ide buszowac na allegro za nimi, ale nie wiem, nie widzialam takich.. a z drugiej strony zawsze ubieralam rajtki.. a maja stopki, ktorych sie nie da zdjac.. hmmm
ale boskie sa, ze dwie pary bym brala :-) one sa grube czy cienkie?

madziarkas
, ale czad! chcialabym miec takie krzeselko, tzn swoje :-) ale wspomnienia!

asiunia fajne te legginsy..jak kupisz to napisz jakiej jakosci sa grubsze czy cienkie :-) ja mam dwie pary podobnych tylko jednokolorowych, super jak dziecko do chusty bo mniej sie podwijaja jak np spodenki :-)

aenye ten link co podalam to polski ebay wiec mozesz kupic. :-) tez jestem ciekawa jak to sie spisze bez stopek :-) ale one sa jak rajstopki, jak przyjda to napisze wiecej :-) tez kupilam 3 pary i zobaczymy :-D

łoooo, zajefajne te kalesonki asiunia, też takie chcę, choć fajniejsze by były ze stópkami, Tymek zawsze z pościąganymi, wiszącymi skarpetami, a w zimię nie najlepsze to rozwiązanie... ale wzory boskie, nie ma co...

reklama
Do góry