reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

reklama
aenye jak chcesz to ja moge ci tu foty wstawiac moich zakupow codziennie zeby watek nie umarl :-D haha Primarkowych oczywiscie :-D :-D hahaha

chcesz mnie wk..wic czy jak? ;-) :-D

o i wstawilas suwaczek, zeby ci urodzinowe zyczenia zlozyc? :-D :-D :-D ja mam 8 czerwca, nie zapomnij :-D jak bedziesz chciala mi cos kupic to powiedz :-D becikowe w drodze. a wczoraj mi sie cala noc snilo, ze w Londku zakupy robilam. to strasznie glupie, co powiem, i czuje sie pustostanem, piszac to, ale te dwa wyjazdy to byly jedne z chwil, kiedy bylam strasznie szczesliwa :zawstydzona/y: 4 dni czystej przyjemnosci (az do przesady), beztroskiej, kasa w kieszeni byla przeznaczona do wydania i koniec, i o kazdej porze moglam usiasc i zjesc cos, wypic, caly czas ploty z siostra/psiapsiola.. nie, no myslalam tylko i wylacznie o sobie i swojej przyjemnosci, a nie o dzieciach, mezu, domu, praniu, sprzataniu... ahhhh :-)

aenye jaki pustostan:-D brzmi fantastico hahaha.
ja ide na 3 dniowe szkolenie next week i neistety nie zostaje na noc (w miescie obok jest) a chcialabym sie wyspac(chociaz i tak bym sie nie wyspala bo impreski beda hahahah) no ale przynajmniej bede z ludzmi, bez dzieci@!@!! bedziemy gadac na normalne tematyQQQ@@@ a nie tylko o dzieciach, ciazach i porodach.
no aenye przeciez my przede wszystkim czlowieki jestesmy a nie tylko matki;-)

asiunia wstawilas suwaczek zeby nas draznic tym ze masz niespełna 24?!!!:angry:
dobrze ze mam 17:) to sei nie doluje:-D

chcesz mnie wk..wic czy jak? ;-) :-D

o i wstawilas suwaczek, zeby ci urodzinowe zyczenia zlozyc? :-D :-D :-D ja mam 8 czerwca, nie zapomnij :-D jak bedziesz chciala mi cos kupic to powiedz :-D becikowe w drodze. a wczoraj mi sie cala noc snilo, ze w Londku zakupy robilam. to strasznie glupie, co powiem, i czuje sie pustostanem, piszac to, ale te dwa wyjazdy to byly jedne z chwil, kiedy bylam strasznie szczesliwa :zawstydzona/y: 4 dni czystej przyjemnosci (az do przesady), beztroskiej, kasa w kieszeni byla przeznaczona do wydania i koniec, i o kazdej porze moglam usiasc i zjesc cos, wypic, caly czas ploty z siostra/psiapsiola.. nie, no myslalam tylko i wylacznie o sobie i swojej przyjemnosci, a nie o dzieciach, mezu, domu, praniu, sprzataniu... ahhhh :-)
nie zapomne no nie zapomne :-)

jak bede na miescie to ci moze jakis drobiazg kupie no :-D

a wez przestan, ja tez sie czuje szczesliwa jak z domu sama wychodze. Ładnie sie ubiore, uczesze i wtedy czuje sie znow mloda sexi lacha do wziecia. Nie ciagna sie za mna dzieci, nie pcham wozka i nie mam spoconych pach ze zmeczenia :-D
nikt nie wie kim jestem, co mnie czeka w domu, a ja wtedy znowu czuje ze oddycham :-D a juz nie powiem ze chodzi za porzadne wyjscie na imprezy na miasto w jakis weekend, co by wogole sie wyzwolic :-D ale ciiii ja nic nie mowilam :-) haha :-D

asiunia wstawilas suwaczek zeby nas draznic tym ze masz niespełna 24?!!!:angry:
dobrze ze mam 17:) to sei nie doluje:-D
NIe was, tylko Ciebie :-D hahahaha
a tak serio to mi sie wczoraj nudzilo i oto efekt wieczornej nudy :-)

asiunia nie że Ci się nudziło, tylko zbliżają się Twoje urodziny i wstawiłaś suwak, żebyśmy przypadkiem nie zapomniały złożyć Ci życzeń :-D ot co, spryciula!

no mowie ;-) lasa na zyczenia i komplimenta, hehe :-D

a ja nigdzie sie bez dziecka nie ruszylam jeszcze ;-) ani na chwile go z nikim nie zostawilam. no raz w aucie zostal, a ja biegalam po h&m po staniki do karmienia, jak maly mial 5 dni. ;-) ale to pol godziny raptem.

Morgaine- no pięknie się prezentuje ten wasz wózek
yes2.gif

reklama
ja tez bez dziecka jeszcze nigdzie tzn wychodze czasami z psem do sklepu pod domem ale to max 10 min. ale chyba dlugo teraz nie wyjde ostatnio jak wyszlam to az w sklepie prawie tzn dokladnie pod sklepem slyszalam jak mala wyje, co prawda to taki wtedy dzien miala bo przy mnie tez troszke plakala, ale niestety jak ja wyjde to zawsze placze- taki skutek cycka na zawolanie
kusza mnie:
Kurtka niemowlęca - 317A cena 19.00 PLN

oraz
Kamizelka niemowlęca R542 różowa - rozmiary 68 - 86 cena 29.00 PLN

tylko nie wiem jaki rozmiar zeby do jesieni starczylo, 74 czy 80??
dodam ze teraz szpitalne 56 sa jeszcze dobre ale tez powoli newborn next zaczyna nosic

Ostatnia edycja:
Do góry