..aenye
Mama grudniowa'06
jacie, dopiero tu zajrzalam! dzieki ci, morgaine, ze moj ulubiony watek nie umiera ;-)
SUPER samochod! bardzo mi sie podoba!!! :-)
SUPER samochod! bardzo mi sie podoba!!! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie zapomne no nie zapomne :-)chcesz mnie wk..wic czy jak? ;-)
o i wstawilas suwaczek, zeby ci urodzinowe zyczenia zlozyc? ja mam 8 czerwca, nie zapomnij jak bedziesz chciala mi cos kupic to powiedz becikowe w drodze. a wczoraj mi sie cala noc snilo, ze w Londku zakupy robilam. to strasznie glupie, co powiem, i czuje sie pustostanem, piszac to, ale te dwa wyjazdy to byly jedne z chwil, kiedy bylam strasznie szczesliwa 4 dni czystej przyjemnosci (az do przesady), beztroskiej, kasa w kieszeni byla przeznaczona do wydania i koniec, i o kazdej porze moglam usiasc i zjesc cos, wypic, caly czas ploty z siostra/psiapsiola.. nie, no myslalam tylko i wylacznie o sobie i swojej przyjemnosci, a nie o dzieciach, mezu, domu, praniu, sprzataniu... ahhhh :-)
NIe was, tylko Ciebie hahahahaasiunia wstawilas suwaczek zeby nas draznic tym ze masz niespełna 24?!!!
dobrze ze mam 17 to sei nie doluje