reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

no ślicznie- super ta pościel:tak:
a falbanka wg mnie ładnie by wyglądała bo teraz tak trochę pustawo ale to może dlatego że nie ma jeszcze tego ochraniacza:-)

no właśnie, nie ma ochraniacza, nie ma szuflady na dole, nie ma dziecka, ściany jeszcze puste bo dopiero wczoraj ramki na zdjęcia allegro wysłało...
tylko z drugiej strony czekaj tu na ochraniacz, okaże się że jednak tak falbanka no ale ochraniacz juz wyslany, a ja chce na wysylce zaoszczędzić...ehh muszę pomyśleć i poszukać może w sklepie w bb

edit: ochraniacz of course bialy:)

reklama
morgaine, ja tam jakoś nie jestem fanka tych falbanek, teraz fakt, troche pustawo ale wydaje mi sie że jak przyjdzie cala reszta to i bez falbanki będzie git! Oto moje zdanie :-)

aaa, tak w ogóle to pościel boska :tak:

morgaine, mowilam ci! lozeczko bez falbanki jest jak seks bez orgazmu! ;-) a moze takie falbankowe szalenstwo? w te paseczki rozowe, co ma asiunia? :-D posciel cudna :-)

jacie, u was teraz odcinki Skazanego na Trampki.. no bosko, ja nie mam jeszcze zadnych.. dzieki! a juz planowalam nie kupowac nic!

laurka
, gdzie ty wyhaczylas takie tanie te teskowe trampki!? u mnie byly za 25zl i stwierdzilam, ze zaczekam :-/ te w paseczki.. boskie!

hatorska
, zaprosisz mnie na poziomki? :-D niam niam!

ja tez mieszkam w fajnym miejscu - przed domem las, sarny, dziki, kuny, lisy przychodza pod plot, a do centrum gdyni 15min, do gdanska obwodnica 20min, do galerii handlowej - z buta, ok 300m, a do drugiej znosnej - 3min samochodem.. do tego szwagierka na tym samym pietrze (czasem uciazliwe, jednak wiecej plusow), do rodzicow moich i D - 5 min w rozne strony, pkole - 5min, praca % - 10min ;-) rewela!
no ale nie chce tu mieszkac juz, za male mieszkanie i durni sasiedzi. tylko widoku z okna mi zal... z jednej strony gory i lasy, z drugiej - morze - my na szczycie takiego wzgorza mieszkamy ;-) i widac Zatoke Gdanska ladnie i Rewe :-)

o matko aenye morze widać??
no toż to cudnie. ja też na wzgórzu, z jednej strony góry widać z drugiej miasto, LA to, to nie jest hahaha ale w nocy też fajnie wygląda;-)

szwagierki na tym samym piętrze nie mam, ale do rodziców mam jakieś 30 sekund, no teraz w ciąży to powoli człowiek po schodach schodzi to minutę ahahha

ta a mówisz że Ty falbankę masz??
no paseczki różowe odpadają, bo z dinozaurami by się gryzło...dinozaury pasują nawet bo mają biel, zieleń i róż w sobie no ale paseczki do tego odpadają.
myślałam pierwsze o ecru falbankach, ale potem mi biały przyszedł do głowy...ale znowu żeby tak szpitalnie nie było...
ehh mogłam baldachim wczoraj w ikei zamówić, znajomi byli...teraz już prędko nie pojadą.... tak tam pustawo faktycznie.

ehhh morze widzisz z okna??!!

całe życie człowiek na góry patrzy, jak gdzieś na dłużej wyjedzie to za nimi tęskni, ale tak morze z okna widzieć! spacery po plaży...

Morgaine, faktycznie, u Ciebie tej falbanki mi też brakuje. U mnie jest jakby zbędna. Może to dlatego, że mam łóżeczko z szufladą, no i u mnie jest ono ustawione tak, żeby eksponować szczyt łóżeczka, a nie boki. No ale masz jeszcze miesiąc, to pewnie jeszcze sto razy zmienisz zdanie ;-)

Zdecydowanie zazdraszczam Wam tych widoków z okna :tak:
Aenye trampeczki to ktoś inny wklejał, nie ja ;-)

zgłaszam się :-) to ja, to ja wklejałam aenye - widziałam w tesco właśnie fajowe buciczki koło 30pln i stwierdziłam że potem sie kupi ale jak zobaczyłam na wyprzedażowych wieszakach te paseczkowe i cene 5 to bez zastanowiena:tak: a dla dziewczynek były takie cudne balerinki czerwone lakierki z myszką miki też chyba za piątke

powiem Wam, że wczoraj jeszcze dokupywałam jakieś duperelki na allegro u "rodzyneczki", zamawiałam ok 16 i dziś ok 10 kurier już był
icon_eek.gif
aż mi kapcie pospadały

hejka :) dziś porobie fotki kilku ubranek jakie dostaliśmy dla "Młodego"i apropos trampek też właśnie mamy jedne które okropniście mi się podobają.Teraz jedziemy po przewijak i inne zakupki wiec potem bedzie pare fotek komody z przewijakiem i ubranek :D

kurcze, mi też się chce zakupów:-p ale to co niezbędne mamy, a na niezbędne w tym miesiącu akurat nie mogę sobie pozwolić:-D i tak zaszalałam bo kupiłam mężowi na jutrzejsze imieniny myszkę wypasioną do kompa za 270 zł:rofl2: a tyle natalkowych słodziutkich rzeczy by za to była:-)

reklama
Morgaine, super pościel. Faktycznie brakuje ochraniacza, nie wiem czy falbanka potrzebna.

A jak myślicie...za ile wylicytowałam ten śpiworek ?

Załączniki

• spiworek.jpg
    spiworek.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 39
Do góry