morgaine, mowilam ci! lozeczko bez falbanki jest jak seks bez orgazmu! ;-) a moze takie falbankowe szalenstwo? w te paseczki rozowe, co ma asiunia?
posciel cudna :-)
jacie, u was teraz odcinki Skazanego na Trampki.. no bosko, ja nie mam jeszcze zadnych.. dzieki! a juz planowalam nie kupowac nic!
laurka, gdzie ty wyhaczylas takie tanie te teskowe trampki!? u mnie byly za 25zl i stwierdzilam, ze zaczekam :-/ te w paseczki.. boskie!
hatorska, zaprosisz mnie na poziomki?
niam niam!
ja tez mieszkam w fajnym miejscu - przed domem las, sarny, dziki, kuny, lisy przychodza pod plot, a do centrum gdyni 15min, do gdanska obwodnica 20min, do galerii handlowej - z buta, ok 300m, a do drugiej znosnej - 3min samochodem.. do tego szwagierka na tym samym pietrze (czasem uciazliwe, jednak wiecej plusow), do rodzicow moich i D - 5 min w rozne strony, pkole - 5min, praca % - 10min ;-) rewela!
no ale nie chce tu mieszkac juz, za male mieszkanie i durni sasiedzi. tylko widoku z okna mi zal... z jednej strony gory i lasy, z drugiej - morze - my na szczycie takiego wzgorza mieszkamy ;-) i widac Zatoke Gdanska ladnie i Rewe :-)