reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki na zakupach!!!

ja mam normalny elektroniczny i wsadzam w pupe :-) mialam ten do ucha i mi sie nie sprawdzil bo za kazdym razem pokazywal inna temperature.

reklama
a ja mam teraz pytanie dla was może śmieszne...ale wiem,że wy dobre kobiety pomożecie:) a mianowicie do czego potrzebna ta frida do noska? kiedy się jej używa i po co? bo widzę,że w każdej wyprawkowej liście jest, a ja nie miałam do czynienia

a ja mam teraz pytanie dla was może śmieszne...ale wiem,że wy dobre kobiety pomożecie:) a mianowicie do czego potrzebna ta frida do noska? kiedy się jej używa i po co? bo widzę,że w każdej wyprawkowej liście jest, a ja nie miałam do czynienia
Frida to tak jak u doroslego husteczka do nosa. My umiemy wydmuchać nosek w celu jego oczyszczenia, a dzidzia nie dlatego pomagamy jej takim oto wynalazkiem :-) bo nie przyjemnie jest spac z zapchanym noskiem jak mamy katar co nie?

To jest aspirator czyli takie urządzonko którym wyciągasz katar z noska maluszkowi, używa się tego zamiast gruszki, to jest taka długa rurka z filtrem w środku i siłą swoich płuc usuwasz z noska nieczystości a one zatrzymują sie na filtrze

eywa to jest sól morska która rozrzedza katarek do wyciągnięcia aspiratorem i ułatwia oddychanie przez nosek, oczyszcza też nosek z brudu, kurzu czy jakiś bakterii i regeneruje śluzówkę maluszka

aenye nie kupój kółka specjalnie, kup zwykłe dziecięce albo podkradnij Filipkowi ;-)

dziewczyny jak tam doszły Wam biustonosze z Tchibo??? Bo ja dostałam i jestem bardzo zadowolona, dziś sobie założyłam bo i tak wyprać trzeba i nosi się świetnie ;-)

reklama
Do góry