basia0412
Fanka BB :)
Agnieszka ty tak nie szalej z tymi napojami energetycznymi. Skąd ja to darcie znam mój nie umie jeszcze powiedzieć co chce więc ciągle są histerie bo ja nie zawsze jestem w stanie się domyśleć o co chodzi
elvi zdrówka
aniam podziwiam za wytrwałość w ćwiczeniach ja swego czasu przywiozłam steperze będę ćwiczyć i co stoi prawie nie używany pod stołem i tylko kurz zbiera.
Biedna Olcia z tym ząbkiem
gosieńko fajnie że urodziny Hanulki udane i mała zadowolona. Mam nadzieję że to faktycznie tylko skok rozwojowy i to minie. Niestety mały wstał dzisiaj z kaszlem. Zdrówka dla Hanulki
aniez u nas z wychodzeniem jest problem raz ma ochotę a innym razem wołami go z domu nie wyciągniesz np dzisiaj była piękna pogoda a on się zaparł że nie pójdzie i koniec a innym razem zjeżdżał na zjeżdżalni po śniegu.
Jak tam po angielskim a ja wam zazdroszczę tej fazy SAM SAM bo u mnie do tego daleko jedyne co sam chce robić to otwierać i zamykać wszelkie drzwi
onka zdrowiej nam szybko i się rozpakowuj to to już czas na ciebie
isabela to widzę że wy oboje charakterni jesteście![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Annaoj zdrówka życzę , co do pracy wyluzuj
filonka udanego chrztu to niezły kawał chłopa z Dawidka rośnie, zdrówka dla Kacpra
gosia zdrówka życzę. Brawa dla rasowej kobietki
elvi zdrówka
aniam podziwiam za wytrwałość w ćwiczeniach ja swego czasu przywiozłam steperze będę ćwiczyć i co stoi prawie nie używany pod stołem i tylko kurz zbiera.
Biedna Olcia z tym ząbkiem
gosieńko fajnie że urodziny Hanulki udane i mała zadowolona. Mam nadzieję że to faktycznie tylko skok rozwojowy i to minie. Niestety mały wstał dzisiaj z kaszlem. Zdrówka dla Hanulki
aniez u nas z wychodzeniem jest problem raz ma ochotę a innym razem wołami go z domu nie wyciągniesz np dzisiaj była piękna pogoda a on się zaparł że nie pójdzie i koniec a innym razem zjeżdżał na zjeżdżalni po śniegu.
Jak tam po angielskim a ja wam zazdroszczę tej fazy SAM SAM bo u mnie do tego daleko jedyne co sam chce robić to otwierać i zamykać wszelkie drzwi
onka zdrowiej nam szybko i się rozpakowuj to to już czas na ciebie
isabela to widzę że wy oboje charakterni jesteście
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Annaoj zdrówka życzę , co do pracy wyluzuj
filonka udanego chrztu to niezły kawał chłopa z Dawidka rośnie, zdrówka dla Kacpra
gosia zdrówka życzę. Brawa dla rasowej kobietki