reklama
Hej dziewczynki ja wybieram sie na warsztaty w piątek, mam nadzieję, że spotkam tam któraś z Was pozdrowionka
No ja niestety jutro nie dojade, dostałam dzisiaj maeila przypominającego , ale jutro synek ma wystepy w przedszkolu. Wybieram sie 26 marca
Hej :-) właśnie dołączyłam do grona forumowiczek i od razu chcę się do Was przyłączyć (lepiej późno niż wcale )
Widziałam pytania o szpital - jeśli z maluszkiem wszystko będzie ok to wybieram się do Trzebnicy. Już tam rodziłam (wrzesień 2012) i generalnie jestem zadowolona (mimo innych planow mialam cc i przeprowadzenie go o 22 w niedzielę nie było żadnym problemem, sam zabieg szybki, blizna ładna, opieka nienajgorsza). Podstawowy minus to tylko jedna sala do porodu rodzinnego (trafilam na zajętą).
To tyle w ramach powitania :-)
Widziałam pytania o szpital - jeśli z maluszkiem wszystko będzie ok to wybieram się do Trzebnicy. Już tam rodziłam (wrzesień 2012) i generalnie jestem zadowolona (mimo innych planow mialam cc i przeprowadzenie go o 22 w niedzielę nie było żadnym problemem, sam zabieg szybki, blizna ładna, opieka nienajgorsza). Podstawowy minus to tylko jedna sala do porodu rodzinnego (trafilam na zajętą).
To tyle w ramach powitania :-)
reklama
hej dziewczyny warsztaty ogólnie ok choć na temat szczepień czy przygotowania do porodu za wiele się nie dowiedziałam, fajnie było jak zajęcia prowadził Zawitkowski oraz położna Elżbieta Lech, dostaliśmy też jakieś gazetki i ulotki takie tam pierdoły może inne dziewczyny coś więcej napiszą.
Najfajniejsze było to, że mogłyśmy się spotkać w realu z mojeboje :-)
i tak się ostatnio zgadałam z ranhita że może w końcu wszystkie razem się gdzieś spotkamy na mieście... i stwierdziłyśmy że im szybciej tym lepiej ;-) wstępnie wybrałyśmy termin - środa 12.02 o godz. 12.00 w Cafe Bema (Bolesława Drobnera 38) - co Wy na to? Może nie wszystkie jeszcze jesteście na zwolnieniu więc możemy spotkać się w godzinach popołudniowych czekamy na wasze propozycje... :-)
pozdrowionka i mam nadzieję do zobaczenia
Najfajniejsze było to, że mogłyśmy się spotkać w realu z mojeboje :-)
i tak się ostatnio zgadałam z ranhita że może w końcu wszystkie razem się gdzieś spotkamy na mieście... i stwierdziłyśmy że im szybciej tym lepiej ;-) wstępnie wybrałyśmy termin - środa 12.02 o godz. 12.00 w Cafe Bema (Bolesława Drobnera 38) - co Wy na to? Może nie wszystkie jeszcze jesteście na zwolnieniu więc możemy spotkać się w godzinach popołudniowych czekamy na wasze propozycje... :-)
pozdrowionka i mam nadzieję do zobaczenia