ola10
Fanka BB :)
tygryseczek teraz wizytę mam na 05 list i pewnie na drugi dzien USG połówkowe bo na nie musze do szpitala jechac bo kiepski mają sprzet w przychodni. ogólnie wizyty mam co 4 tyg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Sylvunia - skad jestes? Czy to Twoja pierwsza dzidzia?
Witaj milka, ja też jestem z Londynu Gdzie dostalaś szpital? Ja na Queen Charlotte's & Chelsea Hospital, ale i jak planuje zjechać do Polski, na razie czekają mnie już tylko wizyty u GP, koniec z USG Gratuluję chłopczyka, ja również się dowiedziałam na połówkowym że będę mieć chłopcaJa mieszkam w Londynie. Juz mam za sobą połówkowe USG. Z synkiem wszystko super !!! U mnie stwierdzono nisko położone łożysko. Ale bede dobrej myśli że jeszcze sie wszystko unormuje.