Moonstone
Moderator
Mi wychodziłby w okolicach rocznicy wybuchu powstania styczniowegoJa testuję na początku maja. Jeśli się udało to jeszcze bedzie w połowie stycznia termin
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi wychodziłby w okolicach rocznicy wybuchu powstania styczniowegoJa testuję na początku maja. Jeśli się udało to jeszcze bedzie w połowie stycznia termin
Oo ja tam samo od 3 maja pewnie zaczne maraton testowaniaJa testuję na początku maja. Jeśli się udało to jeszcze bedzie w połowie stycznia termin
niestety ja tu niewiele widzę... Jeśli już to na drugim coś szarego, ale wygląda mi to na nordtest a one mają takie kreski jeszcze przed zrobieniemU mnie 13 dpo i jakiś cień szansy chyba się pojawił ..
Nie obraz się, ale wydaje mi się, że trochę za bardzo chcesz tę kreseczkę zobaczyć. Wiem jakie to uczucie, mam tak co miesiąc, ale nic dobrego z niego nie wynika.U mnie 13 dpo i jakiś cień szansy chyba się pojawił ..
To akurat bobo testniestety ja tu niewiele widzę... Jeśli już to na drugim coś szarego, ale wygląda mi to na nordtest a one mają takie kreski jeszcze przed zrobieniem
13 dpo to trochę późno. Na tym etapie ti już powinna być chociaż jakąś kreseczka, a nie cień
Okres wynika hahaNie obraz się, ale wydaje mi się, że trochę za bardzo chcesz tę kreseczkę zobaczyć. Wiem jakie to uczucie, mam tak co miesiąc, ale nic dobrego z niego nie wynika.
Ja dziś rano też właśnie nordtest robiłam o czułości 10 i po dłuższej chwili dopiero druga kreska wyszłaniestety ja tu niewiele widzę... Jeśli już to na drugim coś szarego, ale wygląda mi to na nordtest a one mają takie kreski jeszcze przed zrobieniem
13 dpo to trochę późno. Na tym etapie ti już powinna być chociaż jakąś kreseczka, a nie cień
Twoja kreska jest jakby nieporównywalna beta pewnie jest już w setkachJa dziś rano też właśnie nordtest robiłam o czułości 10 i po dłuższej chwili dopiero druga kreska wyszła