Ja nie lubie płytkowych pinków. A masz inny?
reklama
Moonstone
Moderator
No to zostaje beta jutroZawsze korzystałam z tych i nigdy mnie nie zawiodły
Powtórzę jeszcze jutro rano ale innej firmy, tylko paskowe to są.No to zostaje beta jutro
Załączniki
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Widać, szkoda ze nie 10.Dziewczyny powiedzcie mi czy widzicie to co ja? Teoretycznie jutro @ ale nie wytrzymałam i zrobiłam właśnie test przy czym zaznaczę, że około 7 godzin nic nie piłam żeby wynik był w miarę wiarygodny.
Nie dopatrzyłam się czułości jak kupowałam ale w sumie pinki nigdy mnie nie zawiodły, ten był ostatniWidać, szkoda ze nie 10.
Po stracie w zeszłym roku miałam zwykle dwa dni brązowego plamienia a w tym miesiącu czysto i dzisiaj i wczoraj, chyba, że @ się przesunie w czasie ale wtedy raczej nic nie było by chyba widaćNie dopatrzyłam się czułości jak kupowałam ale w sumie pinki nigdy mnie nie zawiodły, ten był ostatni
Moonstone
Moderator
Dlatego zrob jeszcze ten drugiPo stracie w zeszłym roku miałam zwykle dwa dni brązowego plamienia a w tym miesiącu czysto i dzisiaj i wczoraj, chyba, że @ się przesunie w czasie ale wtedy raczej nic nie było by chyba widać
oczekujaca23
Fanka BB :)
Robiłam ten sam test i aktualnie 25 tydzień ciąży wyglądał tak samo jak Twój ( w dzień robienia testu beta 30 )Dziewczyny powiedzcie mi czy widzicie to co ja? Teoretycznie jutro @ ale nie wytrzymałam i zrobiłam właśnie test przy czym zaznaczę, że około 7 godzin nic nie piłam żeby wynik był w miarę wiarygodny.
Załączniki
reklama
Super, nie wiem czy zdążę na betę jutro ale na pewno powtórzę test innej firmy gratulujęRobiłam ten sam test i aktualnie 25 tydzień ciąży wyglądał tak samo jak Twój ( w dzień robienia testu beta 30 )
Podziel się: