reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Jak dla mnie niestety ale tendencja jest już spadkowa. Z bety czwartek-piatek wychodził 2dniowy przyrost 170% teraz zaledwie 92. Norma norma ale tak nie powinno być na początku ciąży. Dla mnie dzisiejsza beta to niemal wyrok. Czy będę miała nadzieję czy nie to nie zmieni kolejnego przyrostu....
ale tu masz betę po trzech dniach. To tez nie jest aż tak miarodajny „średni dwudniowy przyrost” z kalkulatora.

Ja i tak trzymam kciuki za Ciebie, bez względu na to co będzie. Może się nie uda, może masz racje, ale równie dobrze może coś dobrego z tego być. Jutro odezwij się po wizycie. Odpoczynku. Ściskam. ❤️

@Kamilad - rozumiem Twój strach ale trzymam kciuki za pozytywny scenariusz, będę śledzić wątek i melduj jak wyglada przyrost za dwa dni 😘 🤞🏼

Moj przyrost mnie dziś pozytywnie zaskoczył bo Beta z soboty 242 a dzis 741 🙈 czekam na Was wszystkie (a zwłaszcza na te ktore już przeszły na pięknie zatytułowany wątek majowy 🌸) na styczniowych mamach 2023 które pewnie niebawem powstaną 💖

@Kamilad - rozumiem Twój strach ale trzymam kciuki za pozytywny scenariusz, będę śledzić wątek i melduj jak wyglada przyrost za dwa dni 😘 🤞🏼

Moj przyrost mnie dziś pozytywnie zaskoczył bo Beta z soboty 242 a dzis 741 🙈 czekam na Was wszystkie (a zwłaszcza na te ktore już przeszły na pięknie zatytułowany wątek majowy 🌸) na styczniowych mamach 2023 które pewnie niebawem powstaną 💖
Styczniowe mamy już są :) no Twoja beta jest piękna, zazdroszczę

reklama
Ale mówcie co chcecie, wyłapać tak wczesną ciąże to już hicior :D świetnie! Dalej jesrem w szoku że pink to wyłapał. I to kilka pinków. No teraz długie dwa dni przed Toba Black_angel :D
Przy tej becie, boję się ten stan nazywać ciążą🤭 nikt prócz Was, nie wie nic o tym, czekam na proga, chyba jutro będzie.

Do góry