reklama
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Nie gratuluj jeszcze, nie dziekuje, nie zapeszam...Dziewczyny miałam zamieszanie w robocie takie, że nie miałam czasu czytać nic. Po pracy nie wytrzymałam i jak dojechałam do domu nadrobiłam wszystkie wpisy. Nie wysiadłam jeszcze z samochodu takie emocje @black_angel gratulacje @Kamilad ileż można czekać nooooo.....
Z
zaz208622
Gość
teoretycznie jest w normie. W widełkach się mieściBeta 76,8...
Puchatymis
No właśnie nawet teraz sprawdzałam na kalkulatorze i pisze ze w normie to chyba dobrze co ?teoretycznie jest w normie. W widełkach się mieści
pluto_nova
Moderator
przyrost ok, tylko, że wiem, że nic to Cię nie uspokoiłoBeta 76,8...
Z
zaz208622
Gość
to zależy.No właśnie nawet teraz sprawdzałam na kalkulatorze i pisze ze w normie to chyba dobrze co ?
Oczywiście dopóki jest w normie to nie ma żadnego powodu do nerwów i stresu natomiast jak wszystkie wiemy na początku beta rośnie jak szalona i większość z nas oczekuję raczej przyrostów rzędu 300%.
Niemniej jednak na tym etapie wszystko jest w normie i trzeba po prostu czekać.
Myślę, że kolejny przyrost zrobiony już prawilnie po 48 godzinach będzie najistotniejszy. Może akurat po prostu ta ciąża będzie się rozwijać w dolnych widełkach ale nadal w normie
królowa_kresek😉🙃
A poprzedni jaki? nie moge znaleźć.Beta 76,8...
pluto_nova
Moderator
28,7A poprzedni jaki? nie moge znaleźć.
Puchatymis
Moja 1 ciąża szła cała w dolnych widełkach włącznie z waga dziecka i wszystko co mogło było na ostatni gwizdek normy trzymamy mocno kciuki a przyszła mama niech się nie boi i tylko mocno wierzy że tym razem wszystko się uda
reklama
królowa_kresek😉🙃
Popieram, ja z betà doświadczeń żadnych więc popieram spokoj i odpoczynek.Moja 1 ciąża szła cała w dolnych widełkach włącznie z waga dziecka i wszystko co mogło było na ostatni gwizdek normy trzymamy mocno kciuki a przyszła mama niech się nie boi i tylko mocno wierzy że tym razem wszystko się uda
Podziel się: