Carolina123
Fanka BB :)
dzisiaj widzę, coś tam przebijaZobacz załącznik 1394879
No u mnie zrana coś nieśmiało przebija 9dpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzisiaj widzę, coś tam przebijaZobacz załącznik 1394879
No u mnie zrana coś nieśmiało przebija 9dpo
A wrzucaj tescior ja mój tez z lupą oglądałam a dalej bardzo bardzo sceptycznie podchodzę. Jedynie objawy mi się dzisiaj pms zwiększyły na wyraźny ból piersi i delikatne bóle miesiączkoweCzesc z rana! Padlam wczoraj 21.40 odleciałam totalnie i już 6.30 oczy jak 5 zł. Ogarnęłam zwierzęta domowe i test.
Mam identyczną sytuację, mam cień kreseczki i to jest chore ile moze dni być cień...??? Pojawił się odrazu i jest widoczny bardziej niż wczorajsze ale zeby na zdjeciu wyszedł tak jak na żywo no niestety, i nie jest to jeszcze blada kreseczka tylko cień, no więc mówię sobie ze 26.04 jak wyliczał mi kalkulator musi być kreska choćby blada albo nie wiem co z tymi testami jest, ze jednym białe jak nic a innym jakieś cienie wskakują.
No to jest tak delikatne ze bardzo ostrożnie podchodzę do tematudzisiaj widzę, coś tam przebija
Ja odczuwam tylko zaklucie, jak za szybko wstanę, jakby linka jakas mi się ściągnęła w środku a tak to sluz biały bez zmian, szyjka tez i ten ból piersi, ktory zwrocił moją uwagę natężeniem, zwlaszcza jak stanik ściągam. Ale mężowi nic nie wysyłam, na zdjeciu to jakaś lipa, nie ma narazie czego się uchwycić. Mąż czeka na wyraźny chocby blady widoczny róż. Ja zresztą też, nadzieja we mnie jest, ale dla mnie one są negatywne. Powinien być choćby bladzioch, zebym uznała za pozytywny.A wrzucaj tescior ja mój tez z lupą oglądałam a dalej bardzo bardzo sceptycznie podchodzę. Jedynie objawy mi się dzisiaj pms zwiększyły na wyraźny ból piersi i delikatne bóle miesiączkowe
Na tym 1 jakby chciało coś przebić. Ej Ale mój objaw w 1 ciąży to był bardzo silny ból piersi a śluz itd bez zmianJa odczuwam tylko zaklucie, jak za szybko wstanę, jakby linka jakas mi się ściągnęła w środku a tak to sluz biały bez zmian, szyjka tez i ten ból piersi, ktory zwrocił moją uwagę natężeniem, zwlaszcza jak stanik ściągam. Ale mężowi nic nie wtsułam, na zdjeciu to jakaś lipa, nie ma narazie czego się uchwycić. Mąż czeka na wyraźny chocby blady widoczny róż. Ja zresztą też, nadzieja we mnie jest, ale dla to one są negatywne. Powien być choćby bladzioch, zebym uznała za pozytywny.
No ja właśnie myśle czy nie potwierdzić innym testem ale może po prostu pójdę na bete … przemyśle to jeszcze dzisiajJest wyraźny ale cień, ale na żywo, czekam na jakiś rozwój tego cienia, bo z upływem doby czy dwóch musi być progres, jesli nie, to po prostu jakies zawirowania na tym teście. Mam zamiar potwierdzić innym testem kreskę, ale kreskę nie cień. Narazie mam 3 testy pinki strumieniowe i je wykorzystam. Jakby w poniedziałek coś wreszcie wybiło, zeby na zdjeciu nie było wątpliwości to polecę na betę po poludniu.