Proszę bardzoOjaaaa będę chciała mieć dwie kreski kupuje facelle
reklama
Dokładnie! Zdążyłam się wzruszyć i cała się trzęsłam z radości która trwała do wieczora... Kolejny test biel...producent tego goowna powinien do końca życia wdeptywac w lego i uderzać małym palcem u nogi o framugę
Moonstone
Moderator
Na moim były tylko raz, jak był biochemOjaaaa będę chciała mieć dwie kreski kupuje facelle
U mnie gdy pojawiła się kreska druga beta w tym samym dniu <2Na moim były tylko raz, jak był biochem
MoniaJ2424
Fanka BB :)
Ja nie mam okresu ani sumienia, brzuch leciutko jakby boli. Też dziwnieDziewczyny nadal nie mam tego okresu. Wczoraj trochę plamilam a dzisiaj znów nic.
Chciałam rano kupić test,
ale wszystko było zamknięte. Pojadę po pracy to odrazu kupię.
Nigdy tak nie było :-/
Moonstone
Moderator
Co sugeruje ze ja nawet w testowe nie umiem XDU mnie gdy pojawiła się kreska druga beta w tym samym dniu <2
Puchatymis
Dobra negatyw nie bawię się już w te testy. W środę termin miesiączki i tyle. Wkurzylam się haha. Nigdy nie zajdę w te ciąże ..
Carolina123
jak w środę termin miesiączki to jest jeszcze czas mi 6 dni przed terminem miesiączki też nic nie wychodziło.Zobacz załącznik 1394047
Dobra negatyw nie bawię się już w te testy. W środę termin miesiączki i tyle. Wkurzylam się haha. Nigdy nie zajdę w te ciąże ..
Puchatymis
A bo widzisz człowiek się tu napatrzy na piękne pozytywy i tez chcejak w środę termin miesiączki to jest jeszcze czas mi 6 dni przed terminem miesiączki też nic nie wychodziło.
reklama
Puchatymis
I jeszcze to !!
Podziel się: