pluto_nova
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tym zdjęciem udowadniasz mi, ze ja naprawdę mam pecha do facelle albo ktoś mi serio dodaje do herbaty cośZobacz załącznik 1393968
Nawet facelle nie chce nic pokazać ale wiecie ja chyba przesadziłam w sensie sikalam godzinę temu i ten mocz był serio prawie jak woda … powtórzę 20 uml później jak będzie konkretny mocz xdd
Kup kup bo obiecująco to wygladaDziewczyny nadal nie mam tego okresu. Wczoraj trochę plamilam a dzisiaj znów nic.
Chciałam rano kupić test,
ale wszystko było zamknięte. Pojadę po pracy to odrazu kupię.
Nigdy tak nie było :-/
Ja bym wgl tego testu nie brała pod uwagę.Tym zdjęciem udowadniasz mi, ze ja naprawdę mam pecha do facelle albo ktoś mi serio dodaje do herbaty coś
Nieee, ja miałam to samo z facelle i już się cieszyłamTym zdjęciem udowadniasz mi, ze ja naprawdę mam pecha do facelle albo ktoś mi serio dodaje do herbaty coś
Ojaaaa będę chciała mieć dwie kreski kupuje facelleNieee, ja miałam to samo z facelle i już się cieszyłam
U mnie facelle nigdy nic takiego nie pokazał, zawsze białyNieee, ja miałam to samo z facelle i już się cieszyłam
producent tego goowna powinien do końca życia wdeptywac w lego i uderzać małym palcem u nogi o framugęNieee, ja miałam to samo z facelle i już się cieszyłam