reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
właśnie ja brałam wieśka i miałam fajny śluz, w tym cyklu nic nie biorę i też mam śluz jak marzonko xD więc nie wiem, łykam czasem te rzeczy, zeby na głowę se pomóc
mi właśnie ten śluz coś się po biochemicznej popsuł. Jest ale nie taki elegancki. Jeżeli wczorajszy test mnie oszukał, albo coś znowu pójdzie nie tak chyba spróbuję tego Wieśka 😉😉😉

no dzisiaj daję memu organizmowi ostatnią szansę na owulację 🤣 Bo mi stary odmówi posłuszeństwa i jeszcze seks mu zbrzydnie 🤣 Owszem jest jurny, ale dzisiaj będzie 3-ci dzień z rzędu, a ma na 6:30 do pracy, a po pracy działa przy remoncie. Boję się, że straci wigor! 😂
u mnie tak było w tym miesiącu i nie wyszło. Remont, praca itd..
może plemniki były zmęczone 😂🙈
poza tym miałam takie zarypiste plany, że zajdę teraz w ciążę i pójdę na wizytę w moje urodziny i to już będzie po 6tc i w ogóle 😒😂🤣😂🤣😂
ja już miałam plany ze powiem mężowi w nasza majowa rocznice. 🤣 już prawie zamówiłam pudełko z napisem „bedziesz tatusiem” a ty dupa.
Pociesza mnie fakt ze to będzie dziecko ze styczna 😉

reklama
Do góry