reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

A to ja zawsze mam zagwostke w innym temacie. Typowa Karinka z Seba maja gromadkę dzieci gdzie seks totalnie przypadkowy i w losowym momencie cyklu a kobiety, które widzę nawet znają rozmiar swojego jajeczka nie potrafią zajść. Co w życiu poszło nie tak xD
Tez mnie to zawsze dziwi, ale z drugiej strony jest wiele zwyczajnych par, ktorym udaje sie w 1 cyklu i nie musze sie zagłębiać w tematach starań itp.

reklama
A to ja zawsze mam zagwostke w innym temacie. Typowa Karinka z Seba maja gromadkę dzieci gdzie seks totalnie przypadkowy i w losowym momencie cyklu a kobiety, które widzę nawet znają rozmiar swojego jajeczka nie potrafią zajść. Co w życiu poszło nie tak xD
mój mąż też to ciągle rozkminia .... Ostatnio jak zobaczył pijaną kobietę z brzuchem pod nosem to myślałam, że się nie powstrzyma i jej przyłoży. Ale tylko jej nagadał .

A może właśnie teraz wyskoczy ?
Jeśli nie to albo się przesunie (zapewne przez te remonty 😂) albo będzie cykl bez owu 🙄 oby nieeeee
no dzisiaj daję memu organizmowi ostatnią szansę na owulację 🤣 Bo mi stary odmówi posłuszeństwa i jeszcze seks mu zbrzydnie 🤣 Owszem jest jurny, ale dzisiaj będzie 3-ci dzień z rzędu, a ma na 6:30 do pracy, a po pracy działa przy remoncie. Boję się, że straci wigor! 😂

Dziewczyny to już choroba 🤣

Załączniki

• IMG20220420103041.jpg
    IMG20220420103041.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry