reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Cześć dziewczyny! Już jakiś czas czytam wasze forum ale jakoś nie miałam odwagi napisać. Staramy się z mężem o dziecko od lipca 2021. Człowiek myślał że szybko się uda a tu coś nie gra. Jakoś jest mi lżej jak czytam co u Was, i wiem że tylko nie ja mam świra na punkcie ciąży 🙈. Pozdrawiam!

Cześć dziewczyny! Już jakiś czas czytam wasze forum ale jakoś nie miałam odwagi napisać. Staramy się z mężem o dziecko od lipca 2021. Człowiek myślał że szybko się uda a tu coś nie gra. Jakoś jest mi lżej jak czytam co u Was, i wiem że tylko nie ja mam świra na punkcie ciąży 🙈. Pozdrawiam!
Absoltnie, ja kocham to forum za to że nikt mnie nie ocenia ze idę na bete tydzień przed okresem, dodaje białe testy łudząc się że jest kreska, że mogę swobodnie pisać o śluzie 😂 i widzę mega fajne dziewczyny tu są ❤️ Każda się wspiera doradzi, inna sprowadzi na ziemie

Absoltnie, ja kocham to forum za to że nikt mnie nie ocenia ze idę na bete tydzień przed okresem, dodaje białe testy łudząc się że jest kreska, że mogę swobodnie pisać o śluzie 😂 i widzę mega fajne dziewczyny tu są ❤️ Każda się wspiera doradzi, inna sprowadzi na ziemie
dokładnie!
Miło jest porozmawiać z kimś kto ma podobne marzenie.

A te Wasze czerwone kreski dają nadzieje, że i mi się uda.

HALO HALO! Co tam u Was moje dziewczyny?
Szczerze mówiąc zajrzałam tu z nadzieją że dużo kresek bedzie na 1 stronie a tu trochę smutno :(
Hallo, miło Cię tu widzieć ☺️ tez czekam na nowe kreski na rozpisce. Ja jestem 9 dpo ale bez większych nadzieji bo mąż był na badaniu nasienia i morfologia wyszła 0%… mamy plan działania ustalony ale nie powiem, ze nie przezylam tej wiadomości bo w ogóle nie zakładałam ze cos może być u niego nie tak. Aktualny wykres temp. wyglada tak - ani dobrze ani źle ale czekam z testowaniem. Mam wyjatkowo duzo białego śluzu i od kilku dni skurcze macicy jak na okres. Dziwne bo jeszcze za wcześnie na @. Miłego dnia ☀️

Załączniki

• IMG_0358.jpg
    IMG_0358.jpg
    49,3 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Do góry