reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Ja tylko przypomnę, że plamienie implantacyjne dotyczy zaledwie 30% kobiet. Zatem w większości przypadków plamienie śródcykliczne należy diagnozować 😉
Oczywiście jeżeli są cyklicznie i się powtarzają. W moim przypadku to pierwszy raz w życiu, 2 miesiące temu miałam usg a miesisc temu odebrałam cytologie także w moim przypadku to prędzej hormonalnie coś typu prog, owu późniejsza lub w końcu ciąża

Oczywiście jeżeli są cyklicznie i się powtarzają. W moim przypadku to pierwszy raz w życiu, 2 miesiące temu miałam usg a miesisc temu odebrałam cytologie także w moim przypadku to prędzej hormonalnie coś typu prog, owu późniejsza lub w końcu ciąża
trzymam kciuki żeby ciąża. Nie zmienia to faktu, że przyczyn może być mnóstwo łącznie z polipami czy innymi nieprawidłowościami w jamie macicy i zawsze należy trzymać rękę na pulsie gdyby postanowiły się powtarzać bez ciąży

Dziewczyny kiedyś się udzielałam na forum ale przestałam.
A dzisiaj po ponad 5 latach starań i 1 straconej ciąży 2 lata temu chyba się udało. 😻😻😻
14 dni po ovitrelle test ciążowy jest pozytywny. I kreska jest ciemniejsza niż wczoraj i przedwczoraj.
Jutro idę na betę.

Po prostu nie wierzę i musiałam to napisać

Dziewczyny kiedyś się udzielałam na forum ale przestałam.
A dzisiaj po ponad 5 latach starań i 1 straconej ciąży 2 lata temu chyba się udało. 😻😻😻
14 dni po ovitrelle test ciążowy jest pozytywny. I kreska jest ciemniejsza niż wczoraj i przedwczoraj.
Jutro idę na betę.

Po prostu nie wierzę i musiałam to napisać
Trzymam kciuki ❤️❤️❤️❤️

reklama
Hejka! Chciałabym zapytac czy taki skok temperatury może oznaczać owulacje? Testy są ciemniejsze, ale nie tak ciemne jak druga kreska.

Załączniki

• Screenshot_20220418-232237_OvuView[91].jpg
    Screenshot_20220418-232237_OvuView[91].jpg
    156,3 KB · Wyświetleń: 45
Do góry