Carolina123
Fanka BB :)
niemożliwe, pasujesz statystykiHaha ja po 3 dawkach jestem Na mnie nie zadziałało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niemożliwe, pasujesz statystykiHaha ja po 3 dawkach jestem Na mnie nie zadziałało
To ona pomaga zajść w ciąże? Kurczę biorę od roku i jakoś słabo to idzie włącznie z wyłączeniem produktów które nie sprzyjają IO ale ja jeszcze myśle, ze to wina tarczycy. Ja slyszalam, że niby w ciąży trzeba odstawić leki a inni mówią, że jak najbardziej pomaga rozwijać się zarodkowi. Ktoś ma jakieś aktualne dane ?Dokladnie ja merformax Dostalam aby ogarnąć insuline i ochronić jajeczka.
Moja doktor twierdzi że tak, bo za wysoka insulina uszkadza komórki jajowe. Ja mialam IO w tamtym roku. W tym jak robiłam HOMA--IR bylo juz w normie, ale łykam dalej.To ona pomaga zajść w ciąże? Kurczę biorę od roku i jakoś słabo to idzie włącznie z wyłączeniem produktów które nie sprzyjają IO ale ja jeszcze myśle, ze to wina tarczycy. Ja slyszalam, że niby w ciąży trzeba odstawić leki a inni mówią, że jak najbardziej pomaga rozwijać się zarodkowi. Ktoś ma jakieś aktualne dane ?
poproszę taki skutek uboczny z tym że u mnie niestety tak sie nie zadziało bo lecj już 3 miesiąc na mecieJa totalnie nie miałam żadnych skutków ubocznych metforminy poza ciążą
Ja właśnie nie wiem czy dobrze robie ale na czas kiedy nie mogę się starać odstawiam metę. Wrócę do niej w październiku, może znów przyniesie mi szczęściepoproszę taki skutek uboczny z tym że u mnie niestety tak sie nie zadziało bo lecj już 3 miesiąc na mecie
Ile dni po owulacji będziesz jutro?Dziewczyny chciała bym zaczerpnąć porady ... Duphaston mam brać do jutra tj 13.04 miesiączka planowo ma być 17.04 ... Ale gin kazal mi testować i jak będzie pozytyw to brać nadal a jak nie to odstawić ... Myślicie testować 14.04 ? A co jeżeli będzie za wcześnie i np. wyjdzie negatyw ja odstawie lek a 17.04 wyszedł by pozytyw ? Bardzo może wpłynąć te kilka dni bez leku na utrzymanie ? Macie jakieś doświadczenie w tym temacie ?
Czyli jutro będzie 11dpo. Ja bym brała jeszcze jutro cały dzień progesteron i w czwartek zrobiła/powtórzyła test lub betę. Dalej niż 12dpo szansa na pozytywny test jest już dosyć niska. Ja zawsze odstawiałam od 12dpo proga.Owulacja teoretycznie (testy ) była 02.04
Oki dzięki za poradęCzyli jutro będzie 11dpo. Ja bym brała jeszcze jutro cały dzień progesteron i w czwartek zrobiła/powtórzyła test lub betę. Dalej niż 12dpo szansa na pozytywny test jest już dosyć niska. Ja zawsze odstawiałam od 12dpo proga.