reklama
Bibi89
Fanka BB :)
To jeszcze jest wcześnie, zrob test po weekendzie. A progesteron jaki wyszedł?Test owulacyjny mialam 30.03 - 01.04 w tych dniach wyszedl pozytywny.
MartaMarkry
Dzisiaj „oficjalnie” miałam testować. przesyłam Wam moc drugich kresach, niech Was tez dopadną Będę do Was zaglądać. Mam nadzieje, ze do końca kwietnia będzie więcej piękny wynik na kwietniowych!
Załączniki
Wyniki za 3 dniTo jeszcze jest wcześnie, zrob test po weekendzie. A progesteron jaki wyszedł?
Sisi1992
Zaangażowana w BB
Po wyschnięciu zgodnie z ulotka przed upływem 10 min została blada kreska na zdjęciu bardziej szara w rzeczywistości lekko różowa....Dziewczyny a ja testowałam dziś....co o tym sądzicie kreska fabryczna? Zalany? Jest dość wcześnie i nie wiem co sądzić o tym wszystkim....może ewentualny pozYtyw?
Załączniki
Matylda.<3
ja jestem w Rej samej sytuacji. Wiec się trochę posuń bo siadam obok ciebieno to piona ja tak samo
MartaMarkry
ten test ma to do siebie, ze lubi kłamać… powtórz jutro lub po jutrze innym testemDziewczyny a ja testowałam dziś....co o tym sądzicie kreska fabryczna? Zalany? Jest dość wcześnie i nie wiem co sądzić o tym wszystkim....może ewentualny pozYtyw?
pannadarianna
w głębi duszy zastanawia mnie za każdym razem, ze ewidentnie widząc dwie kreski, dziewczyny jeszcze pytają? Przecież już bym leciała na betę.Po wyschnięciu zgodnie z ulotka przed upływem 10 min została blada kreska na zdjęciu bardziej szara w rzeczywistości lekko różowa....
reklama
Sisi1992
Zaangażowana w BB
To nie jest u mnie takie proste....mam mentlik w głowie, bo w styczniu poroniłam. O wcześniejsze ciąże długo się staraliśmy z tabletkami na owu bo własnej nie mam. Teraz nie przyjmowałam nic, organizm wariuje jak szalony.oczywiscie w pon pójdę na betew głębi duszy zastanawia mnie za każdym razem, ze ewidentnie widząc dwie kreski, dziewczyny jeszcze pytają? Przecież już bym leciała na betę.
Podziel się: