Moonstone
Moderator
Kocham jednorożce <3Jak chcecie malować to u mnie są dwa pokoje dzieci do ogarnięcia. Ale jeden to wyzwanie bo trzeba jednorożca wyczarować na pół ściany
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kocham jednorożce <3Jak chcecie malować to u mnie są dwa pokoje dzieci do ogarnięcia. Ale jeden to wyzwanie bo trzeba jednorożca wyczarować na pół ściany
Noooo jeszcze oprocz planienia doszedl lekki bol jak na okresTo tez już niedługo
A co powiedzial o AMH ok?Heluuu, my po lekarzu właśnie. Inseminacja w następnym cyklu.
Będę trzymać kciuki!Trzymam kciuki żeby jutro byla ciemniejsza ja pierwszy test planuje w 24 dc a zazwyczaj mam 27
może tak być. Sama tak miałam w tym cyklu, ale jak przyjdzie peak to nie będziesz miła watpliwości. Który to dzień cyklu, jak masz długie cykle?Dziewczyny pomóżcie mam zagwozdke z testami owulacyjnymi. Zaczęłam robić je od 3dni i cały czas kreski były bardzo blade, dziś rano druga kreska była trochę jaśniejsze od kontrolnej ale prawie tak samo mocna, myślałam że owulacja się zbliża i kolejne będą ciemniejsze a tu dzisiaj wieczorem druga kreska znów ledwo widoczna. Czy ktoś coś z tego rozumie ? Zalacze zdjęcia jeśli mi się uda
dziś 15dc. Różnie mam czasem 27, czasem 31 a czasem i 35. Od dwóch dni mam rozciągliwy śluz więc może na dniach będzie owumoże tak być. Sama tak miałam w tym cyklu, ale jak przyjdzie peak to nie będziesz miła watpliwości. Który to dzień cyklu, jak masz długie cykle?