reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Wlasnie dzwonili do mnie z rejestracji od tego nowego gina żeby przełożyć wizytę bo im się dużo ciężarnych nawarstwilo przed świętami a o tylko w pon przyjmuje. A ja do babki mówię że tylko nie to bo ja id stycznia czekam na tą wizytę i mi zależy. A ona że to skoro tak to kazała przyjechać i na koniec mówi wizyta 320 zł plus wymazy Ok. 90 zł żeby być przygotowanym. Kopara mi opadła i teraz nie wiem ja mam w kwietniu tyle huz wydatków i jeszcze teraz to...

Dziewczyny pomóżcie mam zagwozdke z testami owulacyjnymi. Zaczęłam robić je od 3dni i cały czas kreski były bardzo blade, dziś rano druga kreska była trochę jaśniejsze od kontrolnej ale prawie tak samo mocna, myślałam że owulacja się zbliża i kolejne będą ciemniejsze a tu dzisiaj wieczorem druga kreska znów ledwo widoczna. Czy ktoś coś z tego rozumie ? Zalacze zdjęcia jeśli mi się uda :)

W załączeniu zdjęcie

Załączniki

• eabcfb49-6fd0-42bc-bf30-a1a1e24e99ca.jpg
    eabcfb49-6fd0-42bc-bf30-a1a1e24e99ca.jpg
    92,4 KB · Wyświetleń: 80
Tak jak większość z was sugerowała, jutro badam tez przyrost proga. Czy jest mi w stanie któraś powiedzieć może z własnego doświadczenia o ile on powinien w teorii wzrosnąć? Wynik 10 był wczoraj, 9 dpo, 6 dni do okresu. Jutro powtarzam czyli bedzie 11dpo i 4 dni do okresu. Czy ważne jest żeby on ogólnie wzrosnąć czy jest jakiś % o który ma być przyrost?

Dziewczyny pomóżcie mam zagwozdke z testami owulacyjnymi. Zaczęłam robić je od 3dni i cały czas kreski były bardzo blade, dziś rano druga kreska była trochę jaśniejsze od kontrolnej ale prawie tak samo mocna, myślałam że owulacja się zbliża i kolejne będą ciemniejsze a tu dzisiaj wieczorem druga kreska znów ledwo widoczna. Czy ktoś coś z tego rozumie ? Zalacze zdjęcia jeśli mi się uda :)
może tak być. Sama tak miałam w tym cyklu, ale jak przyjdzie peak to nie będziesz miła watpliwości. Który to dzień cyklu, jak masz długie cykle?

reklama
Do góry